ته‌ چين لوبيا سبز

آموزش آشپز رايگان

ته‌ چين لوبيا سبز

۳۲۸ بازديد

مـواد لازم (4 نفر)

• 3 پيمانه برنج

• 300 گرم سينه مرغ پخته

• 4 عدد تخم‌مرغ

• يك پيمانه ماست كم‌چرب

• 1.5 پيمانه لوبيا سبز

• يك پيمانه مرزه و ترخان خرد شده

• 1 عدد پياز

• 3 قاشق غذاخوري روغن كانولا

• يك پيمانه زرشك

• زعفران دم شده

• نمك، فلفل سياه و زردچوبه


طرز تهيه


1. برنج را از دو ساعت قبل با مقداري نمك خيس كنيد. سپس آن را داخل آب جوش بريزيد و پس از نيم‌پز شدن، آبكش كنيد و كنار بگذاريد.

2. براي مايه مياني، ابتدا پياز را در 2 قاشق غذاخوري روغن تفت دهيد و لوبيا سبزي كه از قبل بسيار ريز كرده‌ايد را به آن اضافه كنيد.

3. سينه مرغ ريش‌ريش شده و زرشك را اضافه كنيد و آنها را چند دقيقه تفت دهيد. سپس نمك، زردچوبه و فلفل سياه را اضافه كنيد.

4. برنج آبكش شده در كاسه‌اي بزرگ بريزيد سپس به آن ماست، تخم‌مرغ و زعفران دم كرده اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.

5. در تابه‌اي بزرگ و دردار، يك قاشق غذاخوري روغن و كمي كره بريزيد و نصف برنج را اضافه كنيد. سپس مايه گوشت و لوبيا را روي آن پهن كنيد و دوباره بقيه برنج را اضافه كنيد و با پشت قاشق سطح آن را كاملا صاف كنيد. ته‌چين را با حرارت ملايم 45 تا 60 دقيقه بپزيد تا كاملا طلايي شود.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد