پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۳۲۸ بازديد
مـواد لازم (4 نفر)
• 3 پيمانه برنج
• 300 گرم سينه مرغ پخته
• 4 عدد تخممرغ
• يك پيمانه ماست كمچرب
• 1.5 پيمانه لوبيا سبز
• يك پيمانه مرزه و ترخان خرد شده
• 1 عدد پياز
• 3 قاشق غذاخوري روغن كانولا
• يك پيمانه زرشك
• زعفران دم شده
• نمك، فلفل سياه و زردچوبه

طرز تهيه
1. برنج را از دو ساعت قبل با مقداري نمك خيس كنيد. سپس آن را داخل آب جوش بريزيد و پس از نيمپز شدن، آبكش كنيد و كنار بگذاريد.
2. براي مايه مياني، ابتدا پياز را در 2 قاشق غذاخوري روغن تفت دهيد و لوبيا سبزي كه از قبل بسيار ريز كردهايد را به آن اضافه كنيد.
3. سينه مرغ ريشريش شده و زرشك را اضافه كنيد و آنها را چند دقيقه تفت دهيد. سپس نمك، زردچوبه و فلفل سياه را اضافه كنيد.
4. برنج آبكش شده در كاسهاي بزرگ بريزيد سپس به آن ماست، تخممرغ و زعفران دم كرده اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
5. در تابهاي بزرگ و دردار، يك قاشق غذاخوري روغن و كمي كره بريزيد و نصف برنج را اضافه كنيد. سپس مايه گوشت و لوبيا را روي آن پهن كنيد و دوباره بقيه برنج را اضافه كنيد و با پشت قاشق سطح آن را كاملا صاف كنيد. تهچين را با حرارت ملايم 45 تا 60 دقيقه بپزيد تا كاملا طلايي شود.