طرز تهيه خوراك مرغ در كيسه تنورك

۳۳۲ بازديد

خوراك مرغ در كيسه تنورك, پخت خوراك مرغ در كيسه تنورك


آماده سازي : 10 دقيقه
پخت : 90 دقيقه


مواد لازم جهت تهيه خوراك مرغ در كيسه تنورك :

مرغ تكه تكه شده 1 عدد
نمك به ميزان لازم
فلفل سياه به ميزان لازم
ادويه كاري يا ادويه مخصوص مرغ به ميزان لازم
فلفل قرمز يا پاپريكا به ميزان لازم
زردچوبه به ميزان لازم
زعفران به ميزان لازم
چوب دارچين يك تكه
زنجبيل تازه يك تكه
رب گوجه فرنگي به ميزان لازم ( مقدار كم )
آب ليموترش به ميزان لازم
روغن زيتون به ميزان لازم
سيب زميني 2 عدد
هويج 2 عدد
رازيانه يا فنشل تازه به ميزان لازم
پياز حلقه حلقه 1 عدد


طرز تهيه خوراك مرغ در كيسه تنورك :

اين هم يك روش براى تهيه مرغ در فر كه با كيسه يا تنورك پخت درست ميشه.
مرغ را تكه تكه كرده و شسته و خشك مي كنيم.

سپس مرغ را با اين مواد خوب آغشته ميكنيم.
( نمك، فلفل، ادويه مخصوص مرغ و يا ادويه كارى، فلفل قرمز پاپريكا، زرد چوبه، زعفران، يك تكه چوب دارچين، يك تكه زنجبيل تازه، كمى رب گوجه، آب ليمو و كمى روغن زيتون ).

سپس دو عدد سيب زمينى، هويج، فنشل تازه ( رازيانه ) و پياز را حلقه حلقه كرده و با مرغ ها خوب مخلوط ميكنيم، تا همه سبزيجات ( شما ميتونيد از هر سبزيجاتى استفاده كنيد حتى قارچ كدو و يا بادمجان) و قطعات مرغ با مواد مخلوط و مزه دار شوند.
سپس حدود 60 سانت ( بستگى به مقدار موادتون داره ) از تنورك پخت را چيده.

يك طرفش را بسته و مواد را درون تنورك ميريزيم و دوباره طرف ديگر را محكم ميبنديم (طبق عكس ).

دو ساعت استراحت بدين توى يخچال و بعد توى سينى يا پيركس بزرگتر بگذازيد.
در قسمت پايين فر با درجه ١٨٠ بمدت يكساعت و نيم قرار دهيد.

نكات تهيه مرغ در تنورك پخت:

مواظب باشيد به شعله و يا بدنه فر نبايد بچسبد.
شما حتى ميتونيد اين كار را براى مهمونى ها از يكروز قبل انجام دهيد و با از گوشت يا بوقلمون و اردك و... نيز استفاده كنيد و يافقط سبزيجات را طبخ كنيد.

سبزيجات اصلاً له نميشن و رنگشون تازه و خوشرنگ ميمونه اين يك نوع غذاى رژيمى نيز محسوب ميشود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد