آماده سازي : 10 دقيقه
پخت : 90 دقيقه
مواد لازم جهت تهيه خوراك مرغ در كيسه تنورك :
مرغ تكه تكه شده | 1 عدد |
نمك | به ميزان لازم |
فلفل سياه | به ميزان لازم |
ادويه كاري يا ادويه مخصوص مرغ | به ميزان لازم |
فلفل قرمز يا پاپريكا | به ميزان لازم |
زردچوبه | به ميزان لازم |
زعفران | به ميزان لازم |
چوب دارچين | يك تكه |
زنجبيل تازه | يك تكه |
رب گوجه فرنگي | به ميزان لازم ( مقدار كم ) |
آب ليموترش | به ميزان لازم |
روغن زيتون | به ميزان لازم |
سيب زميني | 2 عدد |
هويج | 2 عدد |
رازيانه يا فنشل تازه | به ميزان لازم |
پياز حلقه حلقه | 1 عدد |
طرز تهيه خوراك مرغ در كيسه تنورك :
اين هم يك روش براى تهيه مرغ در فر كه با كيسه يا تنورك پخت درست ميشه.
مرغ را تكه تكه كرده و شسته و خشك مي كنيم.
سپس مرغ را با اين مواد خوب آغشته ميكنيم.
( نمك، فلفل، ادويه مخصوص مرغ و يا ادويه كارى، فلفل قرمز پاپريكا، زرد چوبه، زعفران، يك تكه چوب دارچين، يك تكه زنجبيل تازه، كمى رب گوجه، آب ليمو و كمى روغن زيتون ).
سپس دو عدد سيب زمينى، هويج، فنشل تازه ( رازيانه ) و پياز را حلقه حلقه كرده و با مرغ ها خوب مخلوط ميكنيم، تا همه سبزيجات ( شما ميتونيد از هر سبزيجاتى استفاده كنيد حتى قارچ كدو و يا بادمجان) و قطعات مرغ با مواد مخلوط و مزه دار شوند.
سپس حدود 60 سانت ( بستگى به مقدار موادتون داره ) از تنورك پخت را چيده.
يك طرفش را بسته و مواد را درون تنورك ميريزيم و دوباره طرف ديگر را محكم ميبنديم (طبق عكس ).
دو ساعت استراحت بدين توى يخچال و بعد توى سينى يا پيركس بزرگتر بگذازيد.
در قسمت پايين فر با درجه ١٨٠ بمدت يكساعت و نيم قرار دهيد.
نكات تهيه مرغ در تنورك پخت:
مواظب باشيد به شعله و يا بدنه فر نبايد بچسبد.
شما حتى ميتونيد اين كار را براى مهمونى ها از يكروز قبل انجام دهيد و با از گوشت يا بوقلمون و اردك و... نيز استفاده كنيد و يافقط سبزيجات را طبخ كنيد.
سبزيجات اصلاً له نميشن و رنگشون تازه و خوشرنگ ميمونه اين يك نوع غذاى رژيمى نيز محسوب ميشود.