پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۳۱۶ بازديد
مواد لازم :
آب زرشك | 2 ليوان |
آب انار | 2 ليوان |
شربت آلبالو | 1 ليوان |
آب انگور سياه | نصف ليوان |
سركه بالزاميك | 2 قاشق غذاخوري |
ميخك | 2 دانه |
چوب دارچين | 2 تكه |
نعناع تازه | 2 شاخه |
نمك | نصف قاشق چايخوري |
طرز تهيه :
نيم كيلو گرم زرشك را تميز كرده و داخل 3 ليوان آب خيس كرده و به مدت دو ساعت آن را كنار مي گذاريم. سپس در دستگاه غذاساز آن را ميكس مي كنيم. داخل قابلمه ريخته و به مدت 3 تا 4 دقيقه مي جوشانيم.
سپس آن را صاف مي كنيم. آب زرشك همراه با آب انار و شربت آلبالو به علاوه آب انگور - سركه بالزاميك - ميخك و دارچين و نمك را با هم مخلوط مي كنيم. برگ نعناع تازه را داخل مواد انداخته و با چند تكه يخ در صورت تمايل 3 تا 4 قاشق غذاخوري شكر را سرو مي كنيم.