سس هزار جزيره را در منزل درست كنيد

۲۸۶ بازديد

اين سس ماندگاري طولاني ندارد و حدود يك هفته در يخچال مي‌ماند، بنابراين بهتر است مقدار زيادي از آن درست نكنيد

سس هزار جزيره را در منزل درست كنيد

مواد اوليه :

مواد لازم براي سه نفر

تخم‌مرغ پخته شده: پنج عدد

ساقه پيازچه: چهار عدد

خيارشور: 100 گرم

ساقه جوان كرفس: سه عدد

روغن زيتون: يك پيمانه

سركه سفيد: نصف پيمانه

خامه يا سس مايونز:نصف پيمانه

سس تند: يك تا دو قاشق سوپخوري

نمك: نصف قاشق چايخوري

طرز تهيه

پيازچه و ساقه كرفس را تميز شسته و ريز خرد مي‌كنيم. خيارشور را نيز ريز خرد مي‌كنيم. تخم‌مرغ‌ها را پوست گرفته، سفيد و زرده آن را از هم جدا كرده، سپس زرده تخم‌مرغ را ريز رنده نموده و در سركه حل مي‌كنيم. سس تند و روغن زيتون را به آن افزوده و كاملا با هم مخلوط مي‌كنيم.

حال سفيده تخم‌مرغ را ريز رنده كرده و با سبزي‌هاي خرد شده، خامه يا مايونز در ظرفي جدا مخلوط كرده و مقداري نمك هم به آن اضافه مي‌كنيم.

در نهايت تمام مواد را با هم كاملا مخلوط و هم مي‌زنيم تا يك‌دست شود.

نكته

اين سس ماندگاري طولاني ندارد و حدود يك هفته در يخچال مي‌ماند، بنابراين بهتر است مقدار زيادي از آن درست نكنيد.

در تهيه اين سس تمام مواد آن بايد بسيار ريز خرد شوند، به طوري كه به هيچ‌وجه قابل تشخيص نباشند.

مجله خانوادهسبز

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد