طرز تهيه هام برگر خان ! ( فوري و خوشمزه )

۳۵۱ بازديد

طرز تهيه همبرگر خانگي را آموزش دهيم كه اتفاقا بسيار هم ساده است.

هام برگر خان

هر چند شايد براي اينكه در تهيه همبرگر خانگي خبره شويد زمان نياز باشد و چه بسا مجبور شويد چندين و چندبار دست به كار شويد تا مزه همبرگرهاي خانگي‌تان با بيروني‌ها خيلي تفاوتي نداشته باشد. به هر حال اگر مي‌خواهيد در طبخ همبرگر پخته شويد بدون شك يكبار تهيه كردن آن كفايت نمي‌كند.

البته اين قانون هر كار ديگري هم هست درست همانطور كه تام استوپارد ، نمايشنامه نويس معاصر مي‌گويد: پختگي بهاي سنگيني است كه بايد براي بزرگ شدن بپردازيم.

مواد لازم:

گوشت چرخ كرده بدون چربي: 400 گرم

نمك: يك قاشق مربا خوري

فلفل: نصف قاشق مربا خوري

پياز متوسط: 3 عدد

نان همبرگري: 3 عدد

روش تهيه:

1- قبل از اينكه بخواهيد برويد سراغ تهيه همبرگر بايد بدانيد كه براي طبخ اين غذاي محبوب اولين چيزي كه احتياج داريد يك عدد ماهي‌تابه چدني است كه تقريبا در هر خانه‌اي پيدا مي‌شود. حالا اگر دست بر قضا شما ماهي تابه چدني نداريد ايرادي ندارد. در همان ماهي‌تابه معمولي همبرگر را درست كنيد.

2- دو تا از پيازها را رنده كنيد؛ سپس گوشت، پياز ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد و مطمئن شويد كه مواد همبرگر شما چسبندگي را كه بايد، پيدا كرده است.

3- بسته به اندازه دلخواهتان موادتان را به چند قسمت تقسيم كنيد حالا اگر مي‌خواهيد اندازه همبرگر بزرگتر باشد دو قسمت كنيد. اگر مي‌خواهيد اندازه آن كوچكتر باشد سه يا چهار قسمت كنيد.

4- هر قسمت را در دستتان گرد كنيد و داخل روغن داغ تابه بيندازيد.

5- هر يك از همبرگرها را به تنهايي در تابه بيندازيد و همه آنها را همزمان داخل تابه نگذاريد.

6- در همين فاصله يك پياز را حلقه اي كنيد،‌ براي گذاشتن روي همبرگرها داخل نان لازم داريد.

7- وقتي كه يك طرف همبرگر شما پخته و برشته شد، با گفكير همبرگر را به روي ديگر برگردانيد تا طرف ديگرش هم سرخ شود. موضوع به همين سادگي است. همبرگرهاي شما پشت سر هم سرخ مي‌شود و بعد مي‌تواند داخل نان گرد برود و با خيار شور و كاهو و گوجه و پياز هم همراه شود تا همه چيز به همين سادگي پيش برود.

نكته:

- بهتر است قبل از اينكه بخواهيد همبرگرها را داخل تابه بيندازيد ، ابتدا ماهي تابه را براي يكي دو دقيقه زودتر روي حرارت بگذاريد تا تابه شما به اندازه كافي گرم شود.

- شما مي‌توانيد نه از روغن معمولي كه از روغن زيتون هم براي سرخ كردن همبرگر استفاده كنيد. البته اين موضوع بسته به طبع و ذائقه غذايي شما دارد.

- اگر با قيمت گوشت چرخ كرده مشكل داريد و اگر هم مشكل نداريد اما در عين حال ترجيح مي‌دهيد در مصرف گوشت صرفه‌جويي كنيد مي‌توانيد نيمي گوشت و نيمي سويا استفاده كنيد. البته سويا را قبل از تركيب شدن با گوشت بايد براي يكي دو ساعتي در آب بريزيد تا كمي خيس بخورد چون سويا به خودي خود بسيار خشك است. فراموش نكنيد كه سويا هم يكي از منابع غني پروتئين است و شما به اين ترتيب نه تنها چيزي را از دست نمي‌دهيد كه پروتئين مورد نياز بدن را هم جذب خواهيد كرد.

- سس هم البته مي توانيد بزنيد. قرمز يا فرانسوي يا ساندويچ. قرمز البته بي ضررتر است. اما فرانسوي و ساندويچ، خوشمزه تر، خود دانيد!

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد