مواد لازم:
باقلاي خشك: 380 گرم
نخود: 380 گرم
سير كوبيده: 2 حبه درشت
پياز خرد شده به صورت ريز: 1
پيازچه خرد شده به صورت ريز: 4 عدد بزرگ
فلفل سبز قلمي تند
بكينگ پودر: 1 قاشق غذاخوري
آرد: 3 قاشق غذاخوري
جعفري خرد شده: يك فنجان
پودر تخم جعفري خرد شده: يك قاشق مرباخوري
پودر تخم گشنيز: 5/1 قاشق مرباخوري
پودر زيره سبز: به اندازه لازم
نمك و فلفل: به اندازه لازم
طرز تهيه:
باقلا و نخود را از قبل خيس كنيد. سپس آنها را پوست كرده، با گوشتكوب يا خردكن برقي به طور كامل خرد كنيد. سير، پياز، پيازچه و بقيه مواد را اضافه كرده، دوباره مواد را له كنيد تا نرم شود. يك ساعت بعد، گلولههايي به اندازه گردو از مخلوط اين مواد برداريد و به صورت شاميهاي گرد درآوريد. آنها را در سيني بچينيد و بگذاريد يك ربع ديگر بماند. پس از اين مدت، گلولههاي مواد را در روغن فراوان سرخ كنيد تا طلايي شود.