فلافل عربي (اصل)

آموزش آشپز رايگان

فلافل عربي (اصل)

۳۲۰ بازديد

مواد لازم:

باقلاي خشك: 380 گرم

نخود: 380 گرم

سير كوبيده: 2 حبه درشت

پياز خرد شده به صورت ريز: 1

پيازچه خرد شده به صورت ريز: 4 عدد بزرگ

فلفل سبز قلمي تند

بكينگ پودر: 1 قاشق غذاخوري

آرد: 3 قاشق غذاخوري

جعفري خرد شده: يك فنجان

پودر تخم جعفري خرد شده: يك قاشق مرباخوري

پودر تخم گشنيز: 5/1 قاشق مرباخوري

پودر زيره سبز: به اندازه لازم

نمك و فلفل: به اندازه لازم

طرز تهيه:

باقلا و نخود را از قبل خيس كنيد. سپس آنها را پوست كرده، با گوشتكوب يا خردكن برقي به طور كامل خرد كنيد. سير، پياز، پيازچه و بقيه مواد را اضافه كرده، دوباره مواد را له كنيد تا نرم شود. يك ساعت بعد، گلوله‌هايي به اندازه گردو از مخلوط اين مواد برداريد و به صورت شامي‌هاي گرد درآوريد. آنها را در سيني بچينيد و بگذاريد يك ربع ديگر بماند. پس از اين مدت، گلوله‌هاي مواد را در روغن فراوان سرخ كنيد تا طلايي شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد