فلافل معمولي

آموزش آشپز رايگان

فلافل معمولي

۳۰۲ بازديد

مواد لازم:

نخود: ۵۰۰ گرم

تخم مرغ: ۳ تا ۴ عدد

گشنيز: ۲۵۰ گرم

زيره كوبيده: ۱ قاشق سوپخوري

فلفل قرمز كوبيده: ۱ قاشق چايخوري

آرد گندم: ۳ تا ۴ قاشق سوپخوري

آبليمو: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوري

نمك: به قدر كافي

طرز تهيه:

نخود از قبل خيس‌خورده را بپزيد. وقتي نخودها كاملاً پخت، در حالي كه هنوز گرم است، آن را چرخ كنيد تا مانند پوره نرم و لطيف شود. گشنيزها را تميز كرده، بشوييد و در صافي بريزيد. وقتي آب گشنيز كشيده شد آن را ريز خرد كنيد. تخم‌مرغ‌ها را با زيره و كمي نمك و فلفل قرمز يا فلفل سياه داخل پوره نخود بريزيد (در صورت استفاده از فلفل سياه، يك مقدار كمتر از قاشق چايخوري زعفران را نيز در كمي آبجوش حل كرده به آن اضافه كنيد) و مايه را خوب مخلوط كنيد.

بعد گشنيز را ريخته، به هم بزنيد تا مواد مخلوط شوند. مقداري روغن مايع را در تابه بريزيد و تا اندازه‌اي كه دود نكند، آن را داغ كنيد. از مايه تهيه شده گلوله‌هايي به اندازه يك تخم‌مرغ برداريد و آنها را در آرد غلطانده، همه را با دست صاف و گرد كنيد. بايد دقت كنيد كه سطح گلوله ها كاملاً صاف شود. سپس آنها را در روغن بيندازيد. حرارت را ملايم كنيد و وقتي يك طرف طلايي شد آن را برگردانيد تا طرف ديگر هم طلايي شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد