پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۹۱ بازديد
مواد لازم :
گوشت مغز ران گوساله | يك تكه بدون استخوان 2 تا 5/2 كيلو |
سبزي معطر (نعناع – ترخان – جعفري ) | 1 دسته |
سير | يك بوته |
روغن يا كره | 100 تا 150 گرم |
نمك و فلفل | به مقدار كم |
طرز تهيه :
چند حبه سير را در سطح گوشت فرو مي كنيم و با نخ ژيگو را محكم مي پيچيم و دقت مي كنيم كه كمي فرم كشيده شده و دراز پيدا كند و آنرا مثل ژيگوي فرانسوي كه قبلا شرح داده شده طبخ و آماده مي كنيم بعد ژيگو را مي گذاريم سرد شود و نخ آن را باز مي كنيم و با كارد تيز ژيگو را نازك بصورت ورقه مي بريم سس ژيگو را صاف مي كنيم و مي گذاريم داغ شود يكي دو قاشق سوپخوري ترخان خرد شده داخل سس مي ريزيم و از روي آتش بر مي داريم صد گرم خامه با اين سس مخلوط مي كنيم .
قطعات گوشت را منظم در ديس مي چينيم بطوريكه حالت اوليه خود را دوباره بدست آورد و كمي از سس را روي آن مي دهيم و اطراف آنرا با پوره سيب زميني و لوبياي سبز پخته شده و گوجه فرنگي و جعفري يا بولاغ اوتي تزئين مي كنيم .