ژيگو با سس ترخان

آموزش آشپز رايگان

ژيگو با سس ترخان

۲۹۱ بازديد

طرز پخت ژيگو با سس ترخان, نحوه درست كردن ژيگو با سس ترخان


مواد لازم :

گوشت مغز ران گوساله يك تكه بدون استخوان 2 تا 5/2 كيلو
سبزي معطر (نعناع – ترخان – جعفري ) 1 دسته
سير يك بوته
روغن يا كره 100 تا 150 گرم
نمك و فلفل به مقدار كم


طرز تهيه :
چند حبه سير را در سطح گوشت فرو مي كنيم و با نخ ژيگو را محكم مي پيچيم و دقت مي كنيم كه كمي فرم كشيده شده و دراز پيدا كند و آنرا مثل ژيگوي فرانسوي كه قبلا شرح داده شده طبخ و آماده مي كنيم بعد ژيگو را مي گذاريم سرد شود و نخ آن را باز مي كنيم و با كارد تيز ژيگو را نازك بصورت ورقه مي بريم سس ژيگو را صاف مي كنيم و مي گذاريم داغ شود يكي دو قاشق سوپخوري ترخان خرد شده داخل سس مي ريزيم و از روي آتش بر مي داريم صد گرم خامه با اين سس مخلوط مي كنيم .

قطعات گوشت را منظم در ديس مي چينيم بطوريكه حالت اوليه خود را دوباره بدست آورد و كمي از سس را روي آن مي دهيم و اطراف آنرا با پوره سيب زميني و لوبياي سبز پخته شده و گوجه فرنگي و جعفري يا بولاغ اوتي تزئين مي كنيم .

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد