فيله مداليون با سس مخصوص تهيه شده كه در نهايت سادگي بسيار خوشمزه مي باشد.
طرز تهيه فيله مداليون
مواد لازم
فيله گوساله 240 گرم
آب پياز 2 قاشق غذاخوري
سس سويا 1 قاشق غذاخوري
روغن زيتون 100 گرم
مواد سس
آب آلبالو نصف پيمانه
آب انگور قرمز 1 پيمانه
آرد ذرت 1 قاشق غذاخوري
طرز تهيه
فيله گوساله را به تكههاي 70 گرمي تقسيم كرده، با آب پياز، سس سويا و روغن زيتون مخلوط ميكنيم و به مدت يك ساعت در يخچال قرار ميدهيم.
آب آلبالو، آب انگور و آرد ذرت را مخلوط كرده و هم ميزنيم تا كاملا حل شود، سپس روي حرارت گذاشته و مجدداً به آرامي ميزنيم تا رنگ سس قرمز و شفاف شود و پس از دو دقيقه از روي حرارت برميداريم. در اين حالت سس غليظ و شفاف مي شود.
تكههاي گوشت را روي حرارت به ترتيب 3 دقيقه يك طرف و 2 دقيقه طرف ديگر قرار داده و سرخ ميكنيم و مطابق تصوير به روي هم ميچينيم. سس را روي تكههاي گوشت ميريزيم و فيله مداليون را تزئين و سرو مي كنيم.