طرز تهيه فيله مداليون

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه فيله مداليون

۲۶۹ بازديد

طرز تهيه فيله مداليون

فيله مداليون با سس مخصوص تهيه شده كه در نهايت سادگي بسيار خوشمزه مي باشد.

طرز تهيه فيله مداليون

مواد لازم

فيله گوساله 240 گرم
آب پياز 2 قاشق غذاخوري
سس سويا 1 قاشق غذاخوري
روغن زيتون 100 گرم
مواد سس
آب آلبالو نصف پيمانه
آب انگور قرمز 1 پيمانه
آرد ذرت 1 قاشق غذاخوري


طرز تهيه
فيله گوساله را به تكه‌هاي 70 گرمي تقسيم كرده، با آب پياز، سس سويا و روغن زيتون مخلوط مي‌كنيم و به مدت يك ساعت در يخچال قرار مي‌دهيم.
آب آلبالو، آب انگور و آرد ذرت را مخلوط كرده و هم مي‌زنيم تا كاملا حل شود، سپس روي حرارت گذاشته و مجدداً به آرامي مي‌زنيم تا رنگ سس قرمز و شفاف شود و پس از دو دقيقه از روي حرارت بر‌مي‌داريم. در اين حالت سس غليظ و شفاف مي ‌شود.

تكه‌هاي گوشت را روي حرارت به ترتيب 3 دقيقه يك طرف و 2 دقيقه طرف ديگر قرار داده و سرخ مي‌كنيم و مطابق تصوير به روي هم مي‌چينيم. سس را روي تكه‌هاي گوشت مي‌ريزيم و فيله مداليون را تزئين و سرو مي كنيم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد