پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۳۱۵ بازديد
مواد لازم:

طرز تهيه كشكبا آشي پاييزي:
جو را بپزيد و با چرخ گوشت يا مخلوط كن آن را له كنيد.
اسفناج را خرد كنيد و بگذاريد با جو له شده بپزد.
سپس كشك را به آن اضافه كنيد و اگر سفت بود كمي آب به آن اضافه كنيد.
نعناع داغ يا پونه را هم درون آش بريزيد و بگذاريد با هم بجوشند و مرتب هم بزنيد تا ته نگيرد.
به دليل داشتن كشك، نمك را به مقدار كمتري اضافه كنيد تا آش شور نشود.
بعد از پختن و جا افتادن، آش را در ظرف مناسبي بكشيد و روي آن را با مقداري پياز سرخ شده و نعناع داغ تزئين كنيد.
اين آش از غذاهاي محلي فريزهند از توابع استان اصفهان و ابيانه و ازجمله مناطق باصفا و ديدني ايران است.