كيك سيب و دارچين

آموزش آشپز رايگان

كيك سيب و دارچين

۳۱۶ بازديد

كيك سيب و دارچين


فر را روي ۱۸۰ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد و در قالب مناسب، كاغذ روغني بگذاريد.

مواد لازم:

آرد: ۲ پيمانه

روغن: نصف پيمانه

ماست: يك پيمانه

تخم مرغ: ۳ عدد

شكر: يك پيمانه

بكينگ پودر: يك قاشق غذاخوري

وانيل: نصف قاشق چاي خوري

دارچين: يك قاشق غذاخوري

سيب: ۳عدد

طرز تهيه:

فر را روي ۱۸۰ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد و در قالب مناسب، كاغذ روغني بگذاريد.

در ظرف مناسب شكر، روغن و كره را بريزيد و با همزن، هم بزنيد.

يك عدد تخم مرغ را در ظرف مناسب بشكنيد، سپس وانيل را اضافه كنيد و هم بزنيد و در ادامه ۲عدد تخم مرغ ديگر را اضافه كنيد.

ماست را به تخم مرغ ها اضافه كنيد. مخلوط شكر، روغن و كره را بيفزاييد.

آرد و بكينگ پودر را الك و در ۳مرحله به مايه اضافه كنيد.

سيب را از قبل پوست كنيد و به صورت ورقه هاي نازك برش بزنيد.

برش هاي سيب را با دارچين مخلوط كنيد و در صورت تمايل كمي شكر اضافه كنيد.

در قالبي كه از قبل روي آن كاغذ روغني گذاشته ايد، مايه را اضافه كنيد و روي آن را با برش هاي سيب و كمي دارچين تزئين كنيد.

قالب را در فر بگذاريد و تا حدود ۴۵دقيقه تا زماني كه روي آن طلايي شود، پخت را ادامه دهيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد