براي يك روز تعطيل مي توانيد كيك ساده و كلاسيكي مانند اين كيك درست كنيد و با خامه پرچرب و ميوه سرو كنيد. يا آن را به تكه هاي كوچك برش بزنيد و در فوندو بزنيد و نوش جان كنيد.
مواد لازم:
• 3 فنجان آرد
• 3 فنجان شكر ريزدانه
• يك و نيم فنجان كره يا مارگارين
• نيم فنجان خامه ترش
• نيم فنجان نكتار زردآلو
• 1 قاشق چايخوري عصاره بادام
• نيم قاشق چايخوري نمك
• نيم قاشق چايخوري بيكينگ پودر
• 6 عدد تخم مرغ
• 1 قاشق غذاخوري پودر قند (اختياري)
دستور تهيه:
1. فر را بگذاريد در دماي 325 درجه فارنهايت گرم شود. قالب دلخواهتان را برداريد و ته و كناره هاي آن را چرب كنيد و كمي آرد بپاشيد.
2. در كاسه بزرگي همه مواد لازم را بجز پودر قند با ميكسر و سرعت كم به مدت 30 ثانيه بزنيد. دو دقيقه ديگر با سرعت متوسط آن را هم بزنيد و سپس خمير را در قالب بريزيد.
3. حدود يك ساعت و 25 دقيقه تا يك ساعت و نيم آن را در فر بپزيد تا وقتيكه خلال دندان در آن مي زنيد تميز بيرون بيايد. سپس بگذاريد 20 دقيقه در فر سرد شود و قالب را از فر درآورده و بگذاريد 1 ساعت بماند. بعد مي توانيد روي آن پودر قند بپاشيد و سرو كنيد.
