روش هاي تهيه آش اماج

آموزش آشپز رايگان

روش هاي تهيه آش اماج

۳۲۳ بازديد

روش هاي تهيه آش اماج,آش

مواد لازم:

روش هاي تهيه آش اماج,آش

طرز تهيه:
* لوبياي چشم‏ بلبلي را كه از شب قبل خيس كرده‌ايد با يك ليتر آب و كمي نمك روي حرارت قرار دهيد تا نيم‏‏ پز شود.
* عدس را اضافه كرده و بعد از آن كه كمي نرم شد پياز داغ را كه با زردچوبه تفت داده‏‌ايد به همراه سبزي و سير داغ اضافه نماييد.

* بعد از چند جوش ۲ پيمانه آب سرد ريخته و اماج را اضافه كنيد مرتب هم بزنيد تا اماج‏‌ها به هم نچسبند.
* بعد از ۱۰ دقيقه نمك و فلفل آش را اندازه كنيد، تخم ‌مرغ را بشكنيد و كم‏ كم اضافه نموده و هم بزنيد تا پخته شود.

* سپس در ظرف كشيده، روي آن را با نعنا داغ تزيين كنيد.

طرز تهيه اماج:

يك پيمانه آرد را با يك قاشق چاي‌خوري نمك مخلوط نماييد و الك كنيد.

به ۲ روش اماج تهيه مي ‏شود:

روش اول:
آرد را كف سيني بريزيد و با دست ‌تان كه در كاسه ‏ي آب فرو برده‌‏ايد روي آرد بپاشيد و كف دست را روي آرد حركت دهيد.
حالا دست‌هاي‌تان را به هم بماليد و از خميري كه به دست تان چسبيده دانه‌هاي خميري ريز و نامنظمي درست كنيد به همين صورت ادامه دهيد تا به اندازه يك ليوان اماج درست شود.
سپس اماج ‌ها را كف سيني بريزيد و داخل فر با در باز به مدت ۲۰ دقيقه قرار دهيد تا خشك شود.

روش دوم:
اين روش ساده بدين صورت است كه يك پيمانه آرد را با نمك تركيب كرده در ظرفي بريزيد و آب را كم‏ كم اضافه نماييد تا زماني كه خمير به دست تان نچسبد.
سپس خمير را با رنده درشت رنده كنيد و اماج‏ هايي را كه به اين روش تهيه مي‏‌شود با فاصله رنده كنيد.
سيني را به‏ مدت ۲۰ دقيقه داخل فر قرار دهيد و يا در مقابل آفتاب قرار دهيد تا نيم خشك شود و در آش بريزيد.

انرژي كل: ۱۳۰۰ كيلو كالري

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد