آماده سازي : 120 دقيقه
پخت : 60 دقيقه
مواد لازم جهت تهيه برد بلاو براي 4 نفر :
برنج | 3 پيمانه |
سيب زميني نگيني | 2 عدد |
پياز نگيني | 1 عدد |
مرغ پخته شده | 250 گرم |
زرشك | 1 قاشق غذا خوري سرپر |
گردو خرد شده | 50 گرم ( در صورت دلخواه ) |
زعفران آب كرده | 1 قاشق غذا خوري |
ادويه كاري ، فلفل | به ميزان لازم |
آرد سفيد | 1 پيمانه |
روغن زيتون | 2 قاشق غذا خوري |
نمك | 1/2 قاشق چاي خوري |
آب | به ميزان لازم |
طرز تهيه برد بلاو :
آرد و نمك و روغن را در ظرفي ريخته و كم كم آب اضافه كنيد تا خميري حاصل شود كه بدست نميچسبد.
روي خمير را پوشانده و نيم ساعت استراحت دهيد.
مرغي كه پخته ايد را ريش ريش كنيد يا نگيني خرد كنيد .برنج را در اب مرغ بپزيد.
سيب زميني ها را سرخ كنيد و در همان تابه پياز را تفت دهيد.
سپس مرغ ها را درون پياز ريخته و نمك و فلفل و ادويه بزنيد... زرشك و گردو و سيب زميني ها را اضافه كرده و زعفران بريزيد.... اگر مايل بوديد ميتوانيد نخود فرنگي هم به اين مايه اضافه كنيد.
حالا برنج دم كشيده را با اين مواد خوب قاطي كنيد.
ظرف پركسي را خوب چرب كنيد كه روغن كف آن بنشيند و ديواره ها چرب شوند.
روي ميز كار خمير را باز كنيد كه اندازه آن از ظرف پيركس بزرگتر باشد.
حالا خمير را در ظرف گذاشته و برنج را درون آن ريخته و خمير را روي بررنج ميبنديم... روي خمير را نيز چرب ميكنيم.
ظرف را براي مدت 1 ساعت در فر 180 درجه ميگذاريد.
نكات تهيه برد بلاو :
ادويه در اين غذا اهميت دارد.
برنج را وقتي خنك شد درون خمير بريزيد.
خميري كه روي برنج كشيده ميشود بايد نازك باشد و زياد روي هم نياوريد.