مواد لازم :
بلغور گندم | نصف پيمانه |
گوشت چرخ كرده | ۴۰۰ گرم |
پياز خرد شده | نصف پياز |
زيره | نصف قاشق مرباخوري |
ماست چكيده | يك قاشق غذاخوري |
روغن | براي سرخ كردن |
مواد داخل كباب :
روغن زيتون | يك قاشق غذاخوري |
پياز ريز خرد شده | يك عدد كوچك |
دانه كاج خرد شده | ۲ قاشق غذاخوري |
سير له شده | يك عدد (حبه) |
فلفل قرمز، سياه، پودر دارچين | از هر يك مقدار كمي |
كشمش پلويي خرد شده | يك قاشق غذاخوري |
گوشت چرخ كرده | يك كيلوگرم |
نمك | به اندازه كافي |
برگ گشنيز خرد شده | يك قاشق غذاخوري |
مواد سس تاهيني :
تاهيني( ارده ) | ۴ قاشق مرباخوري |
ماست چكيده | ۴ قاشق مرباخوري |
آبليمو | كمي |
روغن زيتون | ۴ قاشق غذاخوري |
آب | ۳ قاشق غذاخوري |
سير له شده | يك حبه بزرگ |
طرز تهيه :
بلغور گندم را ۳ بار بشوييد، سپس نصف پيمانه آب جوش به آن اضافه كنيد و روي آن را بپوشانيد.
براي تهيه مواد داخل كباب، پياز را در روغن تفت دهيد، دانه كاج را اضافه كنيد، سپس سير، كشمش و گوشت چرخ كرده را اضافه كنيد و تفت دهيد. ادويه را اضافه كنيد، زير مواد را خاموش و گشنيز را به آن اضافه كنيد.
بلغور گندم را آبكش كنيد و كنار بگذاريد.
در غذاساز، گوشت باقي مانده، پياز و ادويه ذكر شده را مخلوط كنيد.
مواد را به بلغور اضافه كنيد و با دست ورز دهيد، ماست چكيده را اضافه كنيد.
مقداري از مواد بلغور را به دست بگيريد كمي صاف كنيد و مقداري از مواد داخل را كه تهيه كرده ايد در داخل آن بريزيد و كباب را ببنديد. با بقيه مواد هم اين كار را انجام دهيد و به مدت ۳۰ دقيقه در يخچال قرار دهيد.
كباب ها را سرخ كنيد.
تمامي مواد سس را با هم مخلوط و با كباب سرو كنيد.