طرز تهيه كباب لبناني

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه كباب لبناني

۲۸۵ بازديد

نحوه پخت كباب لبناني, مواد لازم براي كباب لبناني


مواد لازم :

بلغور گندم نصف پيمانه
گوشت چرخ كرده ۴۰۰ گرم
پياز خرد شده نصف پياز
زيره نصف قاشق مرباخوري
ماست چكيده يك قاشق غذاخوري
روغن براي سرخ كردن


مواد داخل كباب :

روغن زيتون يك قاشق غذاخوري
پياز ريز خرد شده يك عدد كوچك
دانه كاج خرد شده ۲ قاشق غذاخوري
سير له شده يك عدد (حبه)
فلفل قرمز، سياه، پودر دارچين از هر يك مقدار كمي
كشمش پلويي خرد شده يك قاشق غذاخوري
گوشت چرخ كرده يك كيلوگرم
نمك به اندازه كافي
برگ گشنيز خرد شده يك قاشق غذاخوري


مواد سس تاهيني :

تاهيني( ارده ) ۴ قاشق مرباخوري
ماست چكيده ۴ قاشق مرباخوري
آبليمو كمي
روغن زيتون ۴ قاشق غذاخوري
آب ۳ قاشق غذاخوري
سير له شده يك حبه بزرگ


طرز تهيه :
بلغور گندم را ۳ بار بشوييد، سپس نصف پيمانه آب جوش به آن اضافه كنيد و روي آن را بپوشانيد.
براي تهيه مواد داخل كباب، پياز را در روغن تفت دهيد، دانه كاج را اضافه كنيد، سپس سير، كشمش و گوشت چرخ كرده را اضافه كنيد و تفت دهيد. ادويه را اضافه كنيد، زير مواد را خاموش و گشنيز را به آن اضافه كنيد.


بلغور گندم را آبكش كنيد و كنار بگذاريد.
در غذاساز، گوشت باقي مانده، پياز و ادويه ذكر شده را مخلوط كنيد.
مواد را به بلغور اضافه كنيد و با دست ورز دهيد، ماست چكيده را اضافه كنيد.


مقداري از مواد بلغور را به دست بگيريد كمي صاف كنيد و مقداري از مواد داخل را كه تهيه كرده ايد در داخل آن بريزيد و كباب را ببنديد. با بقيه مواد هم اين كار را انجام دهيد و به مدت ۳۰ دقيقه در يخچال قرار دهيد.
كباب ها را سرخ كنيد.
تمامي مواد سس را با هم مخلوط و با كباب سرو كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد