نكات كليدي براي تهيه مربا

آموزش آشپز رايگان

نكات كليدي براي تهيه مربا

۳۰۶ بازديد

وقتي مي خواهيد مرباي خانگي تهيه كنيد، تجربيات و نكاتي هست كه مي تواند دست پخت شما را از مبتدي به حرفه اي برساند. كافي است هرگاه قصد درست كردن مربا را داريد، اين نكات را به ياد داشته باشيد تا مربايي لذيذ و خوشرنگ و خوشمزه داشته باشيد. از مرباي خانگي تان مي توانيد در شيريني ها و دسرهاي لذيذتان استفاده كنيد و دسر را رنگين تر زيباتر كنيد.

پخت انواع مربا, نكته هاي پخت مربا

موقع پختن مربا نبايد درب ظرف را بگذاريم تا رنگ مربا تغيير نكند

* ميوه هايي كه براي تهيه ي مربا انتخاب مي كنيد بايد سالم و تازه و بدون لك و كرم زدگي باشند.

* مربا را بايد در ظرف لعابي يا تفلون درست كرد، به غير از مرباي به كه بايد در ظرف مس سفيد پخته شود.

* موقع پختن مربا نبايد درب ظرف را بگذاريم تا رنگ مربا تغيير نكند. فقط در مورد مرباي به كه بايد درب ظرف بسته باشد تا رنگ مربا قرمز خوش رنگ شود.

نكاتي براي تهيه مربا,طرز تهيه مربا

دليل شكرك زدن مربا ، جوشيدن زياد آن است


* اسانسي كه براي معطر كردن مربا به كار برده مي شود بايد در اواخر پختن مربا داخل آن ريخته شود.

* اگر مربا شكرك زد، به علت آن است كه مربا زياد جوشيده است. بايد كمي آب جوش در آن بريزيد و مربا را دو سه جوش دهيد تا يكدست شود.

* شربت مربا بايد كامل قوام بيايد. براي آنكه بفهميم شربت قوام آمده مقداري از شربت را با قاشق بر ميداريم، سرد كه شد بايد شربت حالت كشدار مانند عسل باشد و به سختي از قاشق ريخته شود.

نحوه پخت مربا, نكاتي براي پخت مرباي خانگي

غليظ نشدن شربت مربا باعث كپك زدن آن مي شود

* اگر مربا بعد از مدتي كپك زد به اين دليل است كه آب آن زياد بوده و شربت مربا به اندازه كافي غليظ نشده و يا شكر آن كم بوده است. در اين صورت مقداري شكر روي آن بريزيد و بگذاريد مجددا چند جوش بزند تا غليظ شود.

* معمولا مربا را هر بار پيش از دو يا سه كيلو بهتر است درست نكنيم. با اين مقدار مرباي بهتري بدست مي آيد. اگر خواسته باشيد مرباي بيشتري بپزيد در چند نوبت و هر نوبت دو يا سه كيلو درست كنيد.

آشنايي با نكات مربايي,مرباي خوشرنگ با شربت غليظ

هنگام پخت مربا تا آخرين لحظه پخت كف مي كند بايد كف آن را بگيريم


* مربا را پس از آماده شدن و سرد شدن، بايد در شيشه ي در بسته و در جاي خنك نگهداري كرد.

* مربا را نبايد گرم در شيشه بريزيم. اگر مربا را پس از آنكه پخته شد يك شب نگهداريم، سپس آن را در شيشه بريزيم بهتر است. پس از يك شب معلوم مي شود كه شربت آن رقيق است يا غليظ. اگر رقيق بود آن را چند جوش مي دهيم تا غليظ شود.

* مربا از لحظه اي كه بجوش مي آيد كف مي كند، بايد تا آخرين لحظه مرتب كف آن را بگيريم.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد