طرز تهيه رولت گوشت ايتاليايي

۲۸۳ بازديد

طرز تهيه رولت گوشت ايتاليايي,رولت گوشت

در اين مطلب شما را با طرز تهيه رولت گوشت ايتاليايي آشنا ميكنيم اميدواريم مورد توجه شما قرار بگيرد.

مواد لازم:

طرز تهيه رولت گوشت ايتاليايي,رولت گوشت

طرز تهيه :
برش هاي گوشت را روي پيشخوان يا سيني بگذاريد . فلفل قرمز و جعفري ها را روي آن بريزيد . گوشت ها را نمك زده و روي آن برگ ريحان خرد شده ، پنير پيتزا و فلفل بريزيد . برشهاي گوشت را بصورت رول درآوريد و براي محكم بستن آن مي توانيد از خلال دندان استفاده كنيد .دو قاشق روغن زيتون و سركه را با سير له شده مخلوط كرده و روي آن ها بريزيد . به مدت يك ساعت در دماي اتاق آنها را كنار بگذاريد . سپس آنها را از مايع بيرون بياوريد . يك چهارم روغن زيتون را در يك ماهيتابه بزرگ داغ كنيد . رول هاي گوشت را از همه طرف سرخ كنيد . مخلوط مايع را كه كنار گذاشته ايد به آن اضافه كنيد و آن را به جوش بياوريد .
بجاي سرخ كردن مي توانيد رولهاي گوشت را در سيني فر قرار داده روي آن را بپوشانيد و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهايت بپزيد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد