در اين مطلب شما را با طرز تهيه رولت گوشت ايتاليايي آشنا ميكنيم اميدواريم مورد توجه شما قرار بگيرد.
مواد لازم:

طرز تهيه :
برش هاي گوشت را روي پيشخوان يا سيني بگذاريد . فلفل قرمز و جعفري ها را روي آن بريزيد . گوشت ها را نمك زده و روي آن برگ ريحان خرد شده ، پنير پيتزا و فلفل بريزيد . برشهاي گوشت را بصورت رول درآوريد و براي محكم بستن آن مي توانيد از خلال دندان استفاده كنيد .دو قاشق روغن زيتون و سركه را با سير له شده مخلوط كرده و روي آن ها بريزيد . به مدت يك ساعت در دماي اتاق آنها را كنار بگذاريد . سپس آنها را از مايع بيرون بياوريد . يك چهارم روغن زيتون را در يك ماهيتابه بزرگ داغ كنيد . رول هاي گوشت را از همه طرف سرخ كنيد . مخلوط مايع را كه كنار گذاشته ايد به آن اضافه كنيد و آن را به جوش بياوريد .
بجاي سرخ كردن مي توانيد رولهاي گوشت را در سيني فر قرار داده روي آن را بپوشانيد و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهايت بپزيد .