▪ مواد لازم:
ـ آرد سفيد: يك و يك چهارم پيمانه
ـ آرد نخودچي: دو قاشق غذاخوري
ـ روغن جامد: پنجاه گرم
ـ پودر قند: صد و سي گرم
ـ روغن صاف (كره گياهي): بيست تا بيست و پنج گرم
گلپر و تخم خرفه: به مقدار دلخواه
▪ طرز تهيه:
روغنها را نرم كرده، پودر قند را اضافه ميكنيم. آن قدر ورز ميدهيم تا كاملآ يك دست شود سپس آرد نخودچي را افزوده، آرد سفيد را هم كم كم اضافه كرده، آنقدر ورز داده تا خمير ترك نخورد.
ميتوان از سه رنگ قهوه اي، زرد و سفيد استفاده كرد مقداري از مواد را با كاكائو قهوهاي كرده،مقداري را زعفراني و باقي را به رنگ سفيد خمير تهيه ميكنيم.
مواد را گلوله كرده رويشان را تخم خرفه پاشيده و در سيني ميگذاريم. گلپر را در فر با حرارت صد و هفباد و پنج درجه سانتيگراد به مدت بيست دقيقه قرار ميدهيم. بعد از اين مدت با زدن ضربهاي از زير سيني، اگر شيريني جابجا شد، شيريني آماده است.
▪ نكات مورد توجه:
۱) صد و سي گرم پودر قند معادل يك پيمانه است.
۲) به هيچ وجه از شكر استفاده نكنيد. اگر پودر قند در دسترس نيست، شكر را آسياب كرده پودر قند به دست ميآيد.
۳) ورز دادن در اين شيريني بسيار مهم است. تا وقتي ورز دهيد كه خمير كامل در دست جمع شود.
۴) فر را از قبل گرم كنيد.