مواد اوليه:
مرغ: يك عدد
زعفران آبكرده: سه قاشق سوپخوري
ساقه تازه كرفس: دو عدد
پياز كوچك: يك عدد
روغن زيتون: يك چهارم پيمانه
هويج: يك عدد
آبليمو: دو قاشق غذاخوري
فلفل دلمهاي: يك عدد
زنجبيل رندهشده: يك قاشق چايخوري
كره: 50 گرم
نمك و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه:
مرغ را شسته و آن را خشك ميكنيم، سپس آن را كاملا به روغن زيتون، زعفران، آبليمو، نمك و فلفل آغشته كرده و از اين مواد براي مزهدار كردن داخل شكم مرغ هم استفاده ميكنيم. در مرحله بعد داخل شكم مرغ را با هويج حلقهشده، فلفل دلمهاي خلالي شده، كرفس خرد شده، پياز درسته و زنجبيل پر ميكنيم.
در آخر مرغ را به زعفران آغشته كرده و با كمك دست به آرامي پوست سينه را بلند كرده و در هر طرف سينه مقداري كره ميگذاريم تا در حين پخت به خورد مرغ برود.
دو تا سه ساعت ميگذاريم تا مرغ مزهدار شده و مواد به خورد آن برود، سپس مرغ را در سيني چرب شدهاي قرار داده و در طبقه وسط فري كه با دماي 180 درجه سانتيگراد از يك ربع قبل گرم كردهايم، به مدت دو ساعت ميگذاريم تا پخت آن انجام شود.