از آنجا كه در عيد نوروز در حال ديد و بازديد و مهماني دادن و مهماني رفتن هستيم، بد نيست شيرينيهايي براي مهمانان تهيه كنيم كه خودمان پختهايم و جديد هستند.
• تعداد: 60 عدد
• زمان تهيه: 30 دقيقه
• زمان پخت: 10 دقيقه
مواد لازم:
•كره آب شده: 2 پيمانه
• شكر: دو پيمانه
• بيكينگپودر: دو قاشق چايخوري
• جوششيرين: دو قاشق چايخوري
• نمك: يك قاشق چايخوري
• پودر دارچين: يك قاشق چايخوري
• پودر جوزهندي: يك قاشق چايخوري
• تخم مرغ: دو عدد
• وانيل: دو قاشق چايخوري
• پوره كدوحلوايي: 425 گرم
• آرد كامل: 4 پيمانه
• كره: نصف پيمانه
• شكر قهوهاي: نصف پيمانه
• شير: يك چهارم پيمانه
• وانيل: يك قاشق چايخوري
• پودر قند: دو و سه چهارم پيمانه
• پودر دارچين
طرز تهيه:
1. فر را با دماي 350 درجه فارنهايت روشن كنيد. در يك كاسه بزرگ، دو پيمانه كره را با همزن برقي و سرعت متوسط حدود 30 ثانيه هم بزنيد. شكر، بيكينگپودر، جوش شيرين، نمك، دارچين و جوزهندي را مخلوط كنيد. آنها را خوب مخلوط كنيد. سپس تخم مرغها و دو قاشق چايخوري وانيل را اضافه كنيد. آنها را خوب هم بزنيد.
2. پوره كدوحلوايي را اضافه كنيد. پس از اينكه مواد يكدست شدند، به تدريج آرد را اضافه كنيد و تا جاي ممكن با همزن برقي بزنيد و سپس با كمك قاشق چوبي آنها را با هم مخلوط كنيد.
3. كف سيني فر يك لايه كاغذ روغني قرار دهيد. از خمير با فاصله روي سيني فر بريزيد. آنها را 10 تا 12 دقيقه در فر قرار دهيد تا كاملا طلايي شوند. سپس آنها را كنار بگذاريد تا خنك شوند.
4. در يك قابلمه كوچك، نصف پيمانه كره و شكر قهوهاي را با يكديگر مخلوط كنيد تا شكرها حل شوند. آنها را درون كاسه كوچكي بريزيد. شير و يك قاشق چايخوري وانيل را به آن اضافه كنيد. پودر قند را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. اين خامه را روي كوكيها قرار دهيد و در صورت تمايل، روي آنها پودر دارچين بپاشيد.