مواد لازم:

مواد لازم براي سس سفيد:

طرز تهيه:
براي تهيه سس ابتدا كره را با قدرت ۱۰۰ درصد (معادل ۹۰۰ وات) يك تا يك و نيم دقيقه در مايكروويو ميگذاريم و آرد را به آن اضافه ميكنيم تا كاملا آرد در كره حل شود. آنگاه شير، نمك و فلفل را كم كم داخل آن ريخته و هم ميزنيم و مجددا ظرف بدون در را به مدت دو تا چهار دقيقه با قدرت ۶۰ درصد در دستگاه ميگذاريم تا سس آماده شود. براي تهيه سوپ، هويج رنده شده را با نصف ليوان آب در ظرف مناسبي ريخته و ظرف را با در بسته به مدت پنج الي شش دقيقه با قدرت ۱۰۰ درصد در مايكروويو ميگذاريم سپس آب، آب مرغ و جو پرك را به هويج اضافه كرده و ظرف را با در بسته به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقيقه با قدرت ۱۰۰ درصد در مايكروويو قرار ميدهيم. سس سفيد آماده را به سوپ افزوده و مجددا ظرف را بدون در به مدت پنج الي شش دقيقه با قدرت ۶۰ درصد در دستگاه گذاشته و بعد از آن خامه، جعفري، نمك و فلفل را به سوپ اضافه ميكنيم.
نكتـه:
در صورت دلخواه ميتوانيد ۱۰۰ گرم قارچ را خرد كرده و در كره تفت دهيد و بعد به سوپ اضافه كنيد.