پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۸۸ بازديد
مواد لازم براي ۴ تا ۶ نفر:

طرز تهيه :
گندم را از شب قبل خيس نماييد و با يك ليتر آب به همراه نخود روي حرارت قرار دهيد تا زماني كه نخود پخته شود و گندم كاملاً لعاب دار شود.
سپس كمي نمك اضافه نماييد تا زماني كه آب حبوبات كشيده شود.
در اين زمان شير را بيفزاييد و شعله را ملايم نماييد تا آش غليظ شود.
در پايان، آش را در ظرف كشيده روي آن مقدار قابل توجهي كشمش شسته شده و گردو و بادام بريزيد.
در كنار اين آش معمولاً فالوده ي خانگي سرو مي شود.
انرژي كل: ۱۶۰۰كيلو كالري