اين دسر خوشمزه تركيبي از سيب، پنير چدار و آب سيب است كه مي تواند براي دوستان و خانواده تان مقبول باشد. با طرز تهيه تارت لقمه اي سيب و پنير چدار همراه شويد.
مواد لازم براي ۱۲ عدد تارت :
كره | ۲ قاشق چايخوري |
شكر قهوه اي | نيم پيمانه |
سيب بزرگ (ترجيحا ترش مزه) | ۲ عدد پوست كنده و خرد شده |
دارچين | نصف قاشق چايخوري |
آب سيب شيرين | ۱ ليتر |
سركه | ۲ قاشق چايخوري |
خمير هزارلا آماده | ۲۰۰ گرم |
پنير چدار كم چرب | ¼ پيمانه (رنده شده) |
آرد | كمي براي پهن كردن خمير |
طرز تهيه :
از قبل بايد فر را روي حرارت ۲۰۰ درجه سانتي گراد روشن كنيد تا گرم شود.
كره را داخل يك قابلمه ذوب كنيد و ۲ قاشق غذاخوري شكر قهوه اي را اضافه كرده و هم بزنيد تا شكر آب شده و صاف شود. تكه هاي سيب را داخل قابلمه بريزيد و روي حرارت متوسط بپزيد تا كمي نرم شوند ولي شكل خود را از دست ندهند.
۱/۸ قاشق چايخوري از دارچين را به سيب بيفزاييد و مخلوط كنيد، سپس سيب ها را داخل كاسه اي ريخته و كنار بگذاريد.
داخل همان قابلمه آب سيب، سركه، شكر قهوه اي و دارچين باقي مانده را روي حرارت متوسط قرار دهيد تا شكر حل شود. بگذاريد آب سيب به جوش آيد و تا وقتي كه مقدار آن به ¾ پيمانه كاهش يابد بجوشد.
مقداري آرد روي سطح صافي بپاشيد و خمير هزارلا تان را روي آن پهن كرده و به كمك چاقو يا رولت پيتزا آن را ۱۲ تكه كنيد.
خمير ها را داخل كاپ هاي يك ظرف شيريني مافين كه به خوبي چرب كرده ايد قرار دهيد و با چنگالي خمير ها را كمي داخل ظرف تكان دهيد.
با يك قاشق سيب هاي پخته شده تان را داخل خميرها بريزيد.
تارت ها را براي مدت ۱۵ دقيقه يا تا زماني كه طلايي شوند در فر بپزيد.
هنگامي كه تارت ها خوب خنك شدند آن ها را از قالب هاي مافين خارج كنيد و كمي شربت سيب و پنير رنده شده رويشان بريزيد.
تارت هاي سيب را سرد يا گرم سرو كنيد و از آن ها لذت ببريد.
نكات و هشدارها :
** هنگام كار با خمير هزارلا، خمير بايد در عين اينكه يخ زده نيست، خيلي سرد باشد.
** مي توانيد از خمير فيلو هم استفاده كنيد.