پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۰۱ بازديد
آماده سازي : 15 دقيقه
پخت : 30 دقيقه
مواد لازم جهت تهيه شيريني جوپرك با آجيل و عسل براي 10 نفر :
جو پرك | دو و نيم پيمانه |
آجيل ( من بادام زميني بوداده شده استفاده كردم ) | 1 پيمانه |
برنجك | 1 پيمانه |
خشكبار ( قيسي .كشمش.خرما خشك ) | 1 پيمانه |
كره | 4 قاشق غذا خوري |
شكر قهوه اي (ميتوانيد از شكر سفيد هم استفاده كنيد) | 1 پيمانه |
عسل | 1/2 پيمانه |
نمك | 1 پنسه |
طرز تهيه شيريني جوپرك با آجيل و عسل :
ابتدا جو پرك را كمي تفت داده تا رنگش طلايي شود(بدون روغن) .سپس بادام زميني بوداده شده، برنجك وميوه هاي خشك را تكه تكه كرده اضافه وبه مواد اضافه ميكنيم.
در ظرفي ديگر شكر قهوه اي البته من نصف شكر سفيد استفاده كردم با عسل وكره وكمي نمك روي حرارت گذاشته تا شكر حل شده وبجوشد.
سپس به مواد خشك اضافه ميكنيم تا كاملا به خورد هم برود.
در يك ديس يك كاغذ روغني پهن و مواد را در ظرف پهن ميكنيم وقتي خنك شد شكلات چيپسي روي سطخ مواد ميريزيم.
سپس به مدت نيم ساعت در يخجال قرار داده و سپس تكه تكه ميكنيم.