خوراك بلدرچين در فر

آموزش آشپز رايگان

خوراك بلدرچين در فر

۱۸۰ بازديد

طرز تهيه خوراك بلدرچين, نحوه پخت خوراك بلدرچين


مواد لازمبراي ۲ الي ۳ نفر :

بلدرچين ۵ الي ۶ عدد
ليمو ۱ عدد
فلفل ۱ عدد
سير ۲ حبه
نمك ، زردچوبه ،زعفران ، فلفل سياه و قرمز به ميزان لازم
پياز رنده شده ۱ عدد
سيب زميني سرخ شده و پياز و جعفري و گوجه فرنگي براي تزيين
روغن زيتون ۳ الي ۴ قاشق


طرز تهيه :

داخل شكم بلدرچين ها را قبل از شستن خوب تميز كنيد . بعد از اينكه بلدرچين شسته و آبش گرفته شد در ظرفي گذاشته و پياز را خيلي ريز رنده كنيد .سير را بكوبيد و پوست ليمو ترش را رنده كنيد و ليمو را نصف كرده آب آنرا به همراه مخلوطي از روغن زيتون و ادويه ونمك و زعفران به سطح بلدرچين بماليد و در ظرف را ببنديد و بعد از يك ساعت كه مزه دار شد فر را روشن كنيد و روي ۳۶۰ درجه فارنهايت بگذاريد كف ظرف پيركس يا سراميكي ويا ... چرب كنيد و بلدرچين را در آن بچينيد و سه الي چهار قاشق آب درون ظزف بريزيد با فويل روي ظرف را بپوشانيد و روي پنجره وسط فر قرار دهيد .

بعد از يك ساعت و نيم بلدرچين را از فر خارج كنيد . اگر روي بلدرچين طلايي نشده بود شعله گريل را روشن كنيد و چند دقيقه صبر كنيد تا طلايي شود .

بلدرچين را در ديس بكشيد و مقدار سس خوشمزه اي كه درظرف بعد از پختن بلدرچين باقي مانده روي گوشت بدهيد تا مزه دار شود و با استفاده از سبزيجات مختلف اين غذا را تزيين كنيد .

طرز تهيه خوراك بلدرچين, نحوه پخت خوراك بلدرچين
مراحل تهيه بلدرچين قبل از پحت

طرز تهيه خوراك بلدرچين, نحوه پخت خوراك بلدرچين

بلدرچين در فر

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد