مواد لازم :
آرد گندم | 300 گرم |
ارده | 180 گرم |
گردوي خرد شده | 200 گرم |
پودر نارگيل | 150 گرم |
شكر | 450 گرم |
آب | 375 ميلي ليتر |
زعفران دم كرده | 2 قاشق سوپخوري |
گلاب | 2 قاشق سوپخوري |
هل | 1 قاشق چايخوري |
پودر پسته | به ميزان لازم |
بادام پرك | به ميزان لازم |
طرز تهيه :
آرد را روي حرارت ملايم تفت دهيد تا خامي آرد گرفته شود و عطر آن بلند شود بعد ارده را به آن اضافه كرده و به مدت 5 دقيقه تفت دهيد بعد از روي حرارت برداريد گردوي خرد شده و پودر نارگيل را اضافه كنيد واز طرف ديگر شكر و آب را با هم مخلوط كرده و روي حرارت ملايم قرار دهيد به شكر در آب حل شده سپس گلاب و زعفران دم كرده و هل را اضافه كنيد و پس از يك دو جوش از روي حرارت برداريد و بعد شربت را بتدريج با مواد حلوا مخلوط كنيد تا حلوا به غلظت دلخواه برسد (ميزان مصرف شربت بسته به نوع آرد متفاوت است.)
روي قالب را سلفون كشيده و نصف حلوا را درون قالب ريخته و روي آن را پودر پسته بريزيد و با قاشق كاملاً صاف كنيد بعد مابقي مواد حلوا را روي آن بريزيد و روي آن را پودر پسته بپاشيد بعد روي آن را بپوشانيد بمدت چند ساعت در يخچال قرار دهيد بعد از چند ساعت در ظرف مورد نظر برگردانيد روي آن را مجدداً پودر پسته بپاشيد و اطراف آن را با بادام پرك تفت داده شده تزئين كنيد.