پنيرهاي سوخاري، با رويه ترد و پر ادويه و پنير آب شده داخلشان، به عنوان پيش غذا سرو مي شوند
طرز تهيه پنير سوخاري
اين پنيرهاي سوخاري و ترد را مي توانيد با سس بعنوان پيش غذا ميل نماييد.
اين پنيرهاي سوخاري، با رويه ترد و پر ادويه و پنير آب شده داخلشان، با سس تند به عنوان پيش غذا سرو مي شوند و از بافت و طعمي بي نظير برخوردارند.
● مواد لازم جهت تهيه پنير سوخاري:
| پنير كامبر | ۵۰۰ گرم |
| آرد سفيد | دو قاشق سوپخوري |
| پودر خردل | دو قاشق چايخوري |
| شير | دو قاشق سوپخوري |
| تخم مرغ | يك عدد |
| خرده نان | نصف فنجان |
| پودر فلفل قرمز | يك چهارم قاشق چايخوري |
| پودر فلفل سياه | يك چهارم قاشق چايخوري |
| روغن | براي سرخ كردن |
| سبزيجات معطر تازه | براي تزيين |
● روش تهيه پنير سوخاري :
پنير را به هشت قسمت مثلثي تقسيم كنيد و كنار بگذاريد.
بر روي يك ورقه كاغذ روغني، يك بشقاب يا يك كاسه كوچك، آرد و خردل را با هم الك كنيد.
در يك كاسه كوچك ديگر، تخم مرغ و شير و در كاسه سوم، خرده نان و فلفل ها را مخلوط كنيد.
هر تكه پنير را با تركيب آرد بپوشانيد و در مخلوط تخم مرغ زده و سپس در خرده نانها بغلطانيد، يك بار ديگر آنرا در تخم مرغ و خرده نان بزنيد.
روغن را در ظرف گود و كوچكي داغ كنيد (يا در سرخ كن) و پنيرها را به مدت ۳۰ تا ۶۰ ثانيه در آن قرار دهيد تا قهوه اي/ طلايي شوند.
تزئين پنير سوخاري :براي گرفتن روغن اضافه، آنها را روي يك حوله كاغذي بچينيد، سپس با سبزيجات معطر تازه تزيين نموده، با سس تند سرو نماييد.
Just For Transfer
اسموتي آناناس و زنجبيل
اسموتي وانيلي موز و آناناس