پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۰۱ بازديد
مواد لازم :
آرد | يك و نيم پيمانه |
پياز متوسط خرد شده | 2 عدد |
سيب زميني آب پز و له شده | 2 عدد |
فلفل سبز ريز خرد شده | 2 عدد |
روغن | 2 قاشق غذاخوري |
آب | يك پيمانه |
نمك | به ميزان كافي |
تخم مرغ | 3 عدد |
خرده نان | 4 قاشق مرباخوري |
روغن مايع | 3 قاشق غذاخوري |
طرز تهيه :
تخم مرغ ها و نمك را با هم تركيب كنيد و خوب هم بزنيد.
پياز، فلفل سبز و خرده نان را با هم مخلوط كنيد و كنار بگذاريد.
آرد و نمك و روغن را با هم مخلوط كنيد و با اضافه كردن آب، خمير را ورز دهيد.
بايد خمير كمي نرم به دست بيايد. خمير را به حدود ۴ قسمت تقسيم كنيد.
هر يك از خميرها را به اندازه متوسط با وردنه باز كنيد.
مقداري از مواد تخم مرغ را وسط خمير بريزيد و با پشت قاشق روي سطح خمير پهن كنيد. مقداري از مواد سيب زميني نيز وسط نان بريزيد، كناره هاي نان را روي هم قرار دهيد به طوري كه مواد داخل كاملاً پوشيده شود. كمي دست ها را با آب خيس كنيد و روي نان را كمي فشار دهيد تا باز نشود.
كمي روغن در ماهيتابه داغ كنيد و هر دو طرف نان را كمي سرخ كنيد تا طلايي و ترد شود.