طرز تهيه تتالي (ته تالي)

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه تتالي (ته تالي)

۲۶۸ بازديد

تتالي,ته تالي

تتالي(ته تالي) جز غذاهاي محلي اراك محسوب مي شود .

آماده سازي : 20 دقيقه
زمان پخت : 30 دقيقه

مواد لازم جهت تهيه تتالي(ته تالي) براي 4 نفر :

گوشت چرخ كرده 500 گرم
سيب زمينيمتوسط 4 عدد
پياز بزرگ 3 عدد
گوجه فرنگي 6 عدد
فلفل دلمهبزرگ 1 عدد


طرز تهيه تتالي(ته تالي) :

چاشني هاي غذا:
غوره، لواشك، فلفل سياه، زردچوبه، نمك، رب گوجه فرنگي هر كدام به ميزان دلخواه

نصف قاشق غذاخوري ،به اندازه اي كه كف تابه چرب شود روغن را در تابه ميريزيم. 2 عدد از پيازها را نگيني خورد مي كنيم و درتابه ميريزيم. يكي از پيازها را در گوشت چرخكرده رنده ميكنيم و خوب ورز ميدهيم وكمي نمك، فلفل سياه و زرد چوبه به گوشت اضافه ميكنيم. به اندازه كمتر از كف دست از گوشت چرخ كرده برميداريم و به شكل گرد درمي آوريم و روي پياز در تابه ميچينيم. سيب زميني ها را پوست كنده و بصورت گرد ،گرد ميبريم و روي گوشت ها مي چينيم ،همينطورگوجه فرنگي ها و فلفل را گرد ميكنيم و روي سيب زميني مي چينيم. سپس مواد چاشني غذا را اضافه مي كنيم. در آخر هم رب گوجه را در يك ليوان آب حل ميكنيم و روي غذا ميريزيم.

طرز تهيه ته تالي, پخت تتالياشپزي سنتي - تتالي يا ته تالي


درب تابه را مي گذاريم و شعله گاز را كم مي كنيم تا به آرامي بپزد ، اين غذا با نان سرو مي شود .
از خوردن غذاي محلي اراكي لذت ببريد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد