پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۱۶ بازديد
مواد لازم:
سينه مرغ: 300 گرم، زعفران: به ميزان لازم، پياز: يك عدد، برنج: 4 پيمانه، روغن و نمك و فلفل: به ميزان لازم، شويد خشك: يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
ابتدا پياز را نگيني خرد كنيد و سپس گوشت سينه مرغ را كه به قطعات دو سانتيمتر در دو سانتيمتري خرد كردهايد به آن اضافه كنيد. سرخ كردن را تا جايي ادامه دهيد كه گوشت مرغ تغيير رنگ بدهد. سپس يك فنجان آب روي آن بريزيد و اجازه دهيد كمي بپزد.
برنج را بشوييد و آبكش كنيد. كف قابلمه را كمي روغن بريزيد و مرغها را مانند تهديگ كف آن بچينيد. سپس يك لايه برنج آبكششده را روي آنها بريزيد و مقداري شويد روي آن بپاشيد.
لايه بعدي برنج را هم به همين ترتيب با شويد اضافه كنيد. در نهايت زعفران آبكرده را روي برنج بريزيد و آن را دم كنيد. بعد از گذشت 40 تا 45 دقيقه قابلمه را داخل يك ديس برگردانيد.