مواد لازم: گوشت چرخ كرده:400 گرم، گوجهفرنگي: 3 عدد، پياز: يك عدد، فلفل دلمهاي: يك عدد، قارچ: 200 گرم، رب گوجهفرنگي: يك قاشق غذاخوري، تخممرغ: يك عدد، آرد سوخاري: يك قاشق غذاخوري، زعفران: يك قاشق چايخوري
طرز تهيه: اول پياز را رنده كنيد و با گوشت چرخ كرده ورز دهيد. نمك و فلفل، تخممرغ و آرد سوخاري را به آن اضافه كنيد و به ورز دادن ادامه دهيد. داخل ماهيتابه كمي روغن بريزيد و گوشت را به آرامي كف آن پهن كنيد. فلفل دلمهاي را همراه قارچ و گوجهفرنگي ورقه ورقه كنيد و روي گوشت بچينيد.
ماهيتابه را روي حرارت كم بگذاريد و در آن را ببنديد. در يك ظرف جداگانه كمي روغن بريزيد و رب گوجهفرنگي را همراه زعفران در آن تفت دهيد. كمي آب به آن اضافه كنيد تا رقيق شود سپس آن را به گوشت اضافه كنيد. بعد از گذشت 30 تا 40 دقيقه كه آب گوشت و سبزيجات تمام شد كباب تابهاي شما آماده است.