املت تره‌فرنگي و بادمجان

آموزش آشپز رايگان

املت تره‌فرنگي و بادمجان

۲۰۳ بازديد


مواد لازم: بادمجان: يك عدد، تره‌فرنگي: 2 ساقه، كرفس: 100 گرم، گوجه‌فرنگي: 2 عدد، تخم‌مرغ: 4 عدد، نمك و فلفل و زردچوبه: به ميزان لازم

طرز تهيه: قبل از هر كاري بادمجان‌ها را نگيني خرد كنيد و به مدت يك ساعت در آب نمك قرار دهيد. سپس آنها را در روغن سرخ كنيد. كرفس و تره‌فرنگي را هم يك اندازه خرد كنيد و بعد از سرخ شدن بادمجان‌ها به آن اضافه كنيد. گوجه‌فرنگي‌ها را هم اضافه كنيد و تفت دهيد.

در يك ظرف جداگانه تخم‌مرغ‌ها را بشكنيد و نمك و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه كنيد. سپس آ

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد