پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۹۰ بازديد
مواد لازم: گوجهفرنگي: 2 عدد، روغن: 3 قاشق غذاخوري، پيازو سيبزميني: يك عدد، تخممرغ: 2 عدد، رب گوجهفرنگي: يك قاشق غذاخوري، نمك و فلفل و زردچوبه: به ميزان لازم
طرز تهيه: ابتدا پيازها را نگيني خرد كنيد و در مقداري روغن تفت دهيد. بعد از اينكه پيازها سرخ شد، رب گوجهفرنگي را همراه زردچوبه به آن اضافه كنيد.
سيبزمينيها را نگيني خرد كنيد و همراه گوجههاي خرد شده به مواد بيفزاييد. دو ليوان آب روي مواد اشكنه بريزيد و بعد از كم كردن حرارت صبر كنيد تا سيبزمينيها بپزد.
تخممرغها را در يك ظرف جداگانه بشكنيد و هم بزنيد. در نهايت آنها را به اشكنه گوجه اضافه و صبر كنيد تا ببندد. بعد از افزودن نمك و فلفل حرارت را خاموش كنيد و اشكنه را در يك ظرف مناسب بريزيد و اين غذاي سبك را نوش جان كنيد.