پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۴۳ بازديد
مواد لازم: كشك: 500 گرم، گردو: 200 گرم، پياز: يك عدد، سير: 4 حبه، نعنا خشك: 50 گرم، نمك و فلفل: به ميزان لازم، زردچوبه: يك قاشق چايخوري
طرز تهيه: ابتدا پياز را خرد كنيد و با سير تفت دهيد. بعد از اينكه پياز و سير طلايي رنگ شدند زردچوبه و نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد و در نهايت گردوهاي خرد شده و نعنا را به آن بيفزاييد.
دقت كنيد كه گردو و نعنا زود ميسوزند، بنابراين حرارت را كم كنيد و بلافاصله كشكي را كه با دو ليوان آب مخلوط كردهايد، به آن اضافه كنيد.
صبر كنيد تا كشك جوش بيايد. بعد از اينكه كشك به مدت چند دقيقه جوشيد آن را خاموش كنيد و به همراه نان و سبزي تازه ميل كنيد.