سوفله​گل‌كلم

آموزش آشپز رايگان

سوفله​گل‌كلم

۲۲۳ بازديد

سوفله​گل‌كلم
نظرات اين مطلب : 0



مواد لازم: گل گلم: 300 گرم، سس سفيد: نصف ليوان، سير: 2 حبه، پنير موتزارلا: 50 گرم، پودر نان: 2 قاشق غذاخوري، نمك و فلفل: به ميزان لازم، روغن مايع: يك قاشق غذاخوري

طرز تهيه: ابتدا گل كلم‌ها را به قطعات كوچك تقسيم كنيد و آنها را در آب در حال جوشيدن بيندازيد و بعد از گذشت 5 دقيقه گل كلم‌ها را خارج كنيد. سس سفيد را به همان طريق تهيه رولت اسفناج با لازانيا، تهيه كنيد. بعد از آماده شدن سس سفيد، پنير موتزارلا را به آن اضافه و خوب مخلوط كنيد.

براي رقيق‌تر شدن سس سفيد مقداري آب كلم پخته شده را به آن بيفزاييد. كلم‌هاي پخته شده را داخل يك ظرف نسوز كه كف آن را با كمي روغن چرب كرده‌ايد بچينيد. روي كلم‌ها را با سس سفيد بپوشانيد و در نهايت كمي پودر نان​​ روي آنها بپاشيد.

سوفله را داخل فر بگذاريد و بعد از اين‌كه روي آن طلايي شد آن را خارج كنيد و با كمي جعفري خرد شده تزئين كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد