طرز تهيه املت گوشت
مواد لازم:
نيم كيلو گوشت چرخ كرده
۲، عدد پيازچه خرد شده،
۱۱۵ گرم ذرت (كنسرو پخته)
۵۰، گرم قارچ حلقه شده
، 1قاشق سوپخوري سوياسس (در صورت تمايل)
۱، قاشق چايخوري سس فلفل با تندي متوسط
۲، قاشق سوپخوري آب يا شير
۶، عدد تخم مرغ
۲، قاشق سوپخوري روغن مايع.
طرز تهيه:
گوشت و يك قاشق سوپخوري روغن مايع را در تابه نچسبي بريزيد و تفت دهيد تا گوشت كاملاً برشته شود. پيازچه، ذرت، قارچ و سس ها را همراه با نمك و فلفل كافي به گوشت اضافه كنيد و تفت دهيد تا آب حاصل از حرارت ديدن قارچ كشيده شود.تخم مرغ ها را با آب يا شير مخلوط كنيد و نمك و فلفل كافي به آنها بزنيد.
يك تابه نچسب كوچك را با باقيمانده روغن چرب كنيد و روي آتش اجاق داغ كنيد. يك چهارم مخلوط تخم مرغ را در آن بريزيد و تابه را كمي بگردانيد تا تخم مرغ كاملاً سطح آن را بپوشاند. بگذاريد زير املت طلايي شود سپس آن را برگردانيد تا روي ديگر نيز به همين ترتيب نرخ شده و كمي رنگ بگيرد. با باقيمانده مخلوط تخم مرغ نيز سه املت ديگر درست كنيد. هر يك از املت ها را در يك بشقاب بگذاريد و يك چهارم مخلوط گوشت را در ميان آن ريخته و املت را لوله كنيد. غذا آماده سرو است.