طرز تهيه وسان (نوعي شيريني)

۲۰۲ بازديد

طرز تهيه وسان (نوعي شيريني)

مدت زمان طبخ: 25 دقيقه
تعداد: 10 عدد(مربع شكل)
سطح آشپزي: متوسط


مواد لازم:


1 فنجان شكر
1 قاشق چايخوري هل
¾ فنجان كره
2 فنجان آرد نخود
نصف فنجان پسته خرد شده

طرز تهيه وسان (نوعي شيريني)


دستورالعمل طبخ:

شكر،هل و 2 فنجان آب داخل قابلمه اي بريزيد تا جوش بيايد، آنقدر بجوشد تا مايع غليظي به دست آيد آنقدر غليظ كه بين انگشتانتان حالت كِش دار پيدا كند، بعد از آن مخلوط را كنار بگذاريد تا كمي خنك شود.

كره را داخل يك ماهي تابه بزرگ به همراه آرد نخود مخلوط كنيد و به مدت 8 دقيقه هم بزنيد تا به رنگ قهوه اي طلايي در بيايد. حالا اين مخلوط طلايي را به همراه مقداري از پسته ها داخل مايعي كه قبلا داشتيم بريزيد و هم بزنيد وقتي مواد خوب به هم دست داد آن را در ظرفي كه اغشته به كره كرده ايد بريزيد و فشار دهيد تا سطح مواد صاف و يكدست شود. مابقي پسته را روي شيريني تان بريزيد و يك ساعت آن را كنار بگذاريد تا شربت به خورد مواد برود، پس از ان به حالت مربع شيريني ها را ببُريد و خيلي با سليقه در ظرف شيريني خوري بچينيد و نوش جان كنيد!

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد