مواد لازم:
بادمجان: 2 عدد، قارچ: 200 گرم، پنير پيتزا: 200 گرم، پياز كوچك: يك عدد، ذرت: 100 گرم، زيتون بدون هسته: 50 گرم
مواد لازم براي تهيه خمير پيتزا:
آرد سفيد: 500 گرم، آبگرم: يك پيمانه، خمير مايه: يك قاشق غذاخوري، روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري، نمك: به ميزان لازم
طرز تهيه:
اول مايه خمير را با آب ولرم مخلوط كنيد و مدت پنج دقيقه آن را در جاي نسبتا گرمي قرار دهيد و كمي صبر كنيد. آرد را الك كنيد و سپس مايه خمير را همراه نمك و روغن زيتون به آن اضافه كنيد. روي خمير را كمي چرب كرده و مدت يك ساعت و نيم صبر كنيد تا حجم آن دو تا سه برابر شود، سپس آن را با وردنه باز كنيد.
در حين زمان استراحت خمير بادمجانها را ورقه ورقه كنيد و در آب و نمك قرار دهيد. سپس در مقداري روغن سرخ كنيد تا طلايي شود. بادمجانها را روي خمير پيتزا بچينيد و سپس ذرت، قارچ، پياز حلقه شده و زيتون را روي آن قرار دهيد.
در نهايت پنير پيتزا را روي مواد بپاشيد و در فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد. بعد از گذشت 10 تا 15 دقيقه كه پنير پيتزا طلايي شد غذاي شما آماده است.