
مواد لازم:
بادمجان: 2 عدد، قارچ: 200 گرم، پنير پيتزا: 200 گرم، پياز كوچك: يك عدد، ذرت: 100 گرم، زيتون بدون هسته: 50 گرم
مواد لازم براي تهيه خمير پيتزا:
آرد سفيد: 500 گرم، آبگرم: يك پيمانه، خمير مايه: يك قاشق غذاخوري، روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري، نمك: به ميزان لازم
طرز تهيه:
اول مايه خمير را با آب ولرم مخلوط كنيد و مدت پنج دقيقه آن را در جاي نسبتا گرمي قرار دهيد و كمي صبر كنيد. آرد را الك كنيد و سپس مايه خمير را همراه نمك و روغن زيتون به آن اضافه كنيد. روي خمير را كمي چرب كرده و مدت يك ساعت و نيم صبر كنيد تا حجم آن دو تا سه برابر شود، سپس آن را با وردنه باز كنيد.
در حين زمان استراحت خمير بادمجانها را ورقه ورقه كنيد و در آب و نمك قرار دهيد. سپس در مقداري روغن سرخ كنيد تا طلايي شود. بادمجانها را روي خمير پيتزا بچينيد و سپس ذرت، قارچ، پياز حلقه شده و زيتون را روي آن قرار دهيد.
در نهايت پنير پيتزا را روي مواد بپاشيد و در فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد. بعد از گذشت 10 تا 15 دقيقه كه پنير پيتزا طلايي شد غذاي شما آماده است.
Just For Transfer
اسموتي آناناس و زنجبيل
اسموتي وانيلي موز و آناناس