سيب زميني هاي شسته شده را پوست كنيد و آن ها را به صورت خلالي خرد كنيد.
مواد لازم:
سيب زميني: ۲عدد
روغن گياهي: يك قاشق غذاخوري
پودر سير: يك چهارم قاشق چاي خوري
برگ رزماري خشك و پودر شده: يك قاشق چاي خوري
نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
طرز تهيه:
فر را روي ۲۳۰ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.
سيب زميني هاي شسته شده را پوست كنيد و آن ها را به صورت خلالي خرد كنيد.
خلال هاي سيب زميني را در آب گرم به همراه كمي آب ليموي تازه به مدت ۵ تا ۱۰ دقيقه بريزيد و سپس آن را روي دستمال آشپزخانه پهن كنيد تا آب آن كاملاً گرفته شود.
در ظرف مناسب، سيب زميني را همراه روغن گياهي، پودر سير و رزماري مخلوط كنيد به حدي كه سيب زميني ها با مواد كاملاً پوشيده شود. سپس آن را روي ظرف مناسب بريزيد و كاملاً پخش و با كمي نمك و فلفل مزه دار كنيد.
سيني فر را به مدت ۳۰ دقيقه در فر قرار دهيد تا سيب زميني ها طلايي شود طي فرآيند پخته شدن، سيب زميني ها را دو تا ۳ بار بچرخانيد تا كاملاً پخته شود.