پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۳۰ بازديد
مواد لازم:

طرز تهيه :
ارد را با اب خمير كرده با دست به صورت ورقه هاي نازك در اوريد . بعد گوشت را خرد كرده و در مقدار كمي روغن تفت دهيد. هويج پياز پيازچه را به قطعات ريز خرد كرده و به همان حالت خام با گوشت مخلوط كنيد .ورقه هاي خمير را روي تخته گذاشته مقداري از مخلوط را روي ان ريخته و به شكل صدف ان را ببنديد
بعد صدف ها را مي توانيم به چهار حالت بپزيم:
۱- به صورت بخار-پز
۲- سرخ كردن با روغن كم
۳- سرخ كردن با روغن زياد
۴- به صورت سوپ