ناگت جوجه با پنير پارمزان

آموزش آشپز رايگان

ناگت جوجه با پنير پارمزان

۲۲۳ بازديد

غذاي خوشمزه ايي كه امروز برايتان در نظر گرفته ايم، ناگت جوجه با پنير پارمزان است. اين غذا مورد علاقه بسياري از افراد است. طعم دلپذير آنرا از دست ندهيد.


مواد لازم:

  • سير له شده يك قاشق چاي خوري
  • كره ذوب شده يك دوم فنجان
  • خرده نان يك فنجان
  • پنير پارمزان يك سوم فنجان
  • جعفري خرد شده 2 قاشق غذا خوري
  • نمك يك چهارم چاي خوري
  • پودر سير يك چهارم چاي خوري
  • فلفل يك هشتم چاي خوري
  • جوجه يك كيلو خرد شده و بدون استخوان
  • ادويه ايتاليايي به مقدار ناچيز

ناگت جوجه با پنير پارمزان

طرز تهيه:


1. فر را روي 450 درجه فارنهايت گرم كنيد.

2. تكه هاي جوجه را با يك حوله تميز خشك كنيد.

3. در يك كاسه كوچك، سير له شده را با كره ذوب شده مخلوط كنيد.

4. در كاسه ديگري، خرده هاي نان را با پنير پارمزان، جعفري خرد شده، نمك و پودر سير مخلوط كنيد.

5. دانه به دانه، تكه هاي جوجه خشك شده را در مخلوط سير و كره فرو ببريدو سپس در تركيب خرده نان و پنير بغلتانيدتا همه قسمت هاي مرغ را بپوشاند.

6. دقت كنيد كه كره سفت و غليظ نشده باشد. در اين صورت بايد دوباره آنرا روي حرارت قرار دهيد.

7. سيني پخت را كاغذ روغني بكشيد و سيني مشبك را روي آن قرار دهيد.

8. تكه هاي جوجه را روي سيني مشبك قرا دهيدو يكبار ديگر آنها را با تركيب كره و سير آغشته كنيد.

9. به مدت 15 تا 20 دقيقه آنها را در فر قرار دهيد تا جوجه ها بپزندو رنگ آنها طلايي شود.سپس آنها را از فربيرون آوريد و با سس مورد علاقه ميل كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد