
مواد لازم:
گوشت گوسفندي: ۴۰۰-۳۰۰گرم
پياز: ۲ عدد بزرگ
عدس: يك پيمانه
سيب زميني: يك عدد
آلوبخارا: يك پيمانه
ادويه شامل نمك، فلفل، زردچوبه، زعفران به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي: ۲-۱ قاشق غذاخوري
آبغوره: كمي
روغن: به ميزان لازم
آب: به ميزان لازم
طرز تهيه:
پيازها را پوست و ريز خلال كنيد. در ظرف مناسب با كمي روغن تفت دهيد تا طلايي شود.
گوشت را به تكه هاي مساوي تقسيم كنيد و پس از شست و شو در ظرف مناسب قرار دهيد تا آب آن گرفته شود. سپس داخل قابلمه بريزيد و با اضافه كردن پياز و ادويه كمي تفت دهيد.
زعفران و رب را در اين مرحله اضافه كنيد تا با گوشت تفت داده شود كمي آب به ظرف اضافه كنيد و اجازه دهيد گوشت بپزد زماني كه گوشت به حالت نيمه پخته درآمد و آب آن كم شد عدس را اضافه كنيد و حرارت شعله را كاهش دهيد تا خورش جا بيفتد. در مرحله آخر سيب زميني را پوست بگيريد و نگيني خرد و همراه آلو به خورش اضافه كنيد.