مرجو (خورش عدس طالقان)

آموزش آشپز رايگان

مرجو (خورش عدس طالقان)

۲۱۴ بازديد

مرجو (خورش عدس طالقان)
پيازها را پوست و ريز خلال كنيد. در ظرف مناسب با كمي روغن تفت دهيد تا طلايي شود.

مواد لازم:

گوشت گوسفندي: ۴۰۰-۳۰۰گرم

پياز: ۲ عدد بزرگ

عدس: يك پيمانه

سيب زميني: يك عدد

آلوبخارا: يك پيمانه

ادويه شامل نمك، فلفل، زردچوبه، زعفران به ميزان لازم

رب گوجه فرنگي: ۲-۱ قاشق غذاخوري

آبغوره: كمي

روغن: به ميزان لازم

آب: به ميزان لازم

طرز تهيه:

پيازها را پوست و ريز خلال كنيد. در ظرف مناسب با كمي روغن تفت دهيد تا طلايي شود.

گوشت را به تكه هاي مساوي تقسيم كنيد و پس از شست و شو در ظرف مناسب قرار دهيد تا آب آن گرفته شود. سپس داخل قابلمه بريزيد و با اضافه كردن پياز و ادويه كمي تفت دهيد.

زعفران و رب را در اين مرحله اضافه كنيد تا با گوشت تفت داده شود كمي آب به ظرف اضافه كنيد و اجازه دهيد گوشت بپزد زماني كه گوشت به حالت نيمه پخته درآمد و آب آن كم شد عدس را اضافه كنيد و حرارت شعله را كاهش دهيد تا خورش جا بيفتد. در مرحله آخر سيب زميني را پوست بگيريد و نگيني خرد و همراه آلو به خورش اضافه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد