گرانولا يك روش بسيار عالي براي استفاده از همه ميوههاي خشك يا مغزهاي مقوي است كه بيشتر براي صبحانه استفاده ميشود. اين ميكس بسيار مقوي و بيشتر براي ورزشكاران توصيه ميشود.
مواد لازم:

روش تهيه:
فر را در درجه حرارت ۰۸۱درجه سانتيگراد يا ۰۵۳درجه فارنهايت قرار دهيد. سيني فر را بيرون آورده و تمامي مغزها را درون آن بريزيد. عسل رقيق شده را روي كل مغزها ريخته و روغن زيتون را به آن اضافه كنيد و به خوبي با يك قاشق هم بزنيد تا روغن به همه جاي آن برسد. براي مدت ۵۲دقيقه سيني را داخل فر بگذاريد. هر ۵دقيقه يكبار سيني را بيرون آورده و با يك قاشق چوبي آن را له كنيد و بعد دوباره داخل فر بگذاريد. وقتي كه مغزها به رنگ طلايي درآمد آن را از فر بيرون آورده و ميوههاي خشكشده را اضافه كنيد و بگذاريد تا سرد شود. درهمين حال پودر نارگيل را با دست روي كل مواد پخش كنيد.
نكته:گرانولا را حتي كساني كه در رژيم هستند مصرف ميكنند، چون بدن آنها را سالم و قوي ميكند. پس استفاده از آن بسيار مفيد است. با كمي شير ميتوان گفت، گرانولا يك غذاي كامل است. كودكان را نيز از اين غذا بينصيب نگذاريد.