
گرانولا يك روش بسيار عالي براي استفاده از همه ميوههاي خشك يا مغزهاي مقوي است كه بيشتر براي صبحانه استفاده ميشود. اين ميكس بسيار مقوي و بيشتر براي ورزشكاران توصيه ميشود.
مواد لازم:

روش تهيه:
فر را در درجه حرارت ۰۸۱درجه سانتيگراد يا ۰۵۳درجه فارنهايت قرار دهيد. سيني فر را بيرون آورده و تمامي مغزها را درون آن بريزيد. عسل رقيق شده را روي كل مغزها ريخته و روغن زيتون را به آن اضافه كنيد و به خوبي با يك قاشق هم بزنيد تا روغن به همه جاي آن برسد. براي مدت ۵۲دقيقه سيني را داخل فر بگذاريد. هر ۵دقيقه يكبار سيني را بيرون آورده و با يك قاشق چوبي آن را له كنيد و بعد دوباره داخل فر بگذاريد. وقتي كه مغزها به رنگ طلايي درآمد آن را از فر بيرون آورده و ميوههاي خشكشده را اضافه كنيد و بگذاريد تا سرد شود. درهمين حال پودر نارگيل را با دست روي كل مواد پخش كنيد.
نكته:گرانولا را حتي كساني كه در رژيم هستند مصرف ميكنند، چون بدن آنها را سالم و قوي ميكند. پس استفاده از آن بسيار مفيد است. با كمي شير ميتوان گفت، گرانولا يك غذاي كامل است. كودكان را نيز از اين غذا بينصيب نگذاريد.
Just For Transfer
اسموتي آناناس و زنجبيل
اسموتي وانيلي موز و آناناس