سوهان كنجدي

آموزش آشپز رايگان

سوهان كنجدي

۲۱۳ بازديد

سوهان كنجدي

عسل و شكر و روغن را در قابلمه‌اي ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بجوشند. زعفران را به مخلوط اضافه كنيد و هم بزنيد.

• مواد لازم:

يك پيمانه شكر

۱.۵ پيمانه كنجد

۳ قاشق چايخوري عسل

۲ قاشق چايخوري روغن

يك قاشق چايخوري زعفران حل شده در آب

پودر پسته

• طرز تهيه:

۱. عسل و شكر و روغن را در قابلمه‌اي ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بجوشند. زعفران را به مخلوط اضافه كنيد و هم بزنيد. سپس كنجد را اضافه كنيد و هم بزنيد تا طلايي شود.

۲. با قاشق مقداري از سوهان را داخل سيني بريزيد، اگر سفت شد و خودش را گرفت سوهان آماده است. حرارت را كم كنيد تا سوهان گرم بماند.

۳. با قاشق از سوهان برداريد و با رعايت فاصله روي سيني فر بريزيد و روي آن‌ها را با پودر پسته تزيين كنيد.

۴. پس از اينكه سوهان‌ها سرد شدند يكي يكي آن‌ها را از سيني جدا كنيد و در ظرف مناسبي قرار دهيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد