پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۱۳ بازديد
عسل و شكر و روغن را در قابلمهاي ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بجوشند. زعفران را به مخلوط اضافه كنيد و هم بزنيد.
مواد لازم:
يك پيمانه شكر
۱.۵ پيمانه كنجد
۳ قاشق چايخوري عسل
۲ قاشق چايخوري روغن
يك قاشق چايخوري زعفران حل شده در آب
پودر پسته
طرز تهيه:
۱. عسل و شكر و روغن را در قابلمهاي ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بجوشند. زعفران را به مخلوط اضافه كنيد و هم بزنيد. سپس كنجد را اضافه كنيد و هم بزنيد تا طلايي شود.
۲. با قاشق مقداري از سوهان را داخل سيني بريزيد، اگر سفت شد و خودش را گرفت سوهان آماده است. حرارت را كم كنيد تا سوهان گرم بماند.
۳. با قاشق از سوهان برداريد و با رعايت فاصله روي سيني فر بريزيد و روي آنها را با پودر پسته تزيين كنيد.
۴. پس از اينكه سوهانها سرد شدند يكي يكي آنها را از سيني جدا كنيد و در ظرف مناسبي قرار دهيد.