پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۲۳۶ بازديد
طرز تهيه كباب مرغ يوناني
مواد لازم جهت تهيه كباب مرغ يوناني :
سينه يا ران مرغ بدون استخوان | 500 گرم |
سير | 1 تا 2 حبه |
پودر جعفري | 2 قاشق سوپخوري |
پودر اورگانو | 2/1 قاشق سوپخوري |
آويشن | 1 قاشق سوپخوري |
آب ليموي تازه | 2 تا 3 قاشق سوپخوري |
روغن زيتون | 3 تا 4 قاشق سوپخوري |
نمك و فلفل سياه | مقداري |
سيخ چوبي | به ميزان لازم |
مراحل طرز تهيه كباب مرغ يوناني :
گوشت مرغ را به قطعات 2 تا 5/2 سانتي خرد مي كنيم. سير رنده شده را در كاسه گوشت مرغ ريخته و پودر جعفري، پودر اورگانو، آويشن، آب ليموي تازه، روغن زيتون ونمك و فلفل سياه را به مدت 2 دقيقه خوب مخلوط كنيد و سپس در هر سيخ چوبي 3 تا 4 تكه از گوشت مرغ را قرار داده و به مدت 8 دقيقه الي 10 دقيقه با درجه زياد كباب پز برقي و يا مدت 5 الي 6 دقيقه براي هر طرف در تابه با حرارت متوسط با كمي روغن سرخ كردني، سرخ نماييد و با ديپ ماست ميل نماييد.اين غذا را با گوشت گوسفند هم مي توان طبخ نمود.
براي تزيين كباب مرغ يوناني مي توانيد از سبزيجات استفاده نماييد.