طرز تهيه كباب مرغ يوناني

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه كباب مرغ يوناني

۲۳۶ بازديد

كباب مرغ يوناني, نحوه پخت كباب مرغ يوناني

طرز تهيه كباب مرغ يوناني


مواد لازم جهت تهيه كباب مرغ يوناني :

سينه يا ران مرغ بدون استخوان 500 گرم
سير 1 تا 2 حبه
پودر جعفري 2 قاشق سوپخوري
پودر اورگانو 2/1 قاشق سوپخوري
آويشن 1 قاشق سوپخوري
آب ليموي تازه 2 تا 3 قاشق سوپخوري
روغن زيتون 3 تا 4 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل سياه مقداري
سيخ چوبي به ميزان لازم


مراحل طرز تهيه كباب مرغ يوناني :
گوشت مرغ را به قطعات 2 تا 5/2 سانتي خرد مي كنيم. سير رنده شده را در كاسه گوشت مرغ ريخته و پودر جعفري، پودر اورگانو، آويشن، آب ليموي تازه، روغن زيتون ونمك و فلفل سياه را به مدت 2 دقيقه خوب مخلوط كنيد و سپس در هر سيخ چوبي 3 تا 4 تكه از گوشت مرغ را قرار داده و به مدت 8 دقيقه الي 10 دقيقه با درجه زياد كباب پز برقي و يا مدت 5 الي 6 دقيقه براي هر طرف در تابه با حرارت متوسط با كمي روغن سرخ كردني، سرخ نماييد و با ديپ ماست ميل نماييد.اين غذا را با گوشت گوسفند هم مي توان طبخ نمود.

براي تزيين كباب مرغ يوناني مي توانيد از سبزيجات استفاده نماييد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد