طرز تهيه ته چين آلو و اسفناج با مرغ

۲۴۳ بازديد

ته چين آلو اسفناج با مرغ,طرز پخت ته چين آلو اسفناج

طرز تهيه ته چين آلو و اسفناج با مرغ


مواد لازم براي طرز تهيه ته چين آلو و اسفناج با مرغ (براي 3 نفر):

برنج ۲ پيمانه
مرغ ۲۵۰ گرم
اسفناج نيم كيلو
آلو بدون هسته يا برگه قيسي ۱ ليوان
پياز داغ ۳ قاشق غذا خوري
زعفران دم كرده به ميزان لازم
نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
زرده تخم مرغ ۳ عدد
ماست سفت ۲ قاشق غذاخوري
پياز ۱ عدد
روغن زيتون ۲ الي۳ قاشق غذاخوري
روغن حيواني در صورت تمايل


مراحل طرز تهيه ته چين آلو و اسفناج با مرغ:


ـ برنج را با نمك و آب خيس كنيد .

ـ اسفناج پاك كرده و شسته شده را خرد كنيد و بدون آب روي حرارت گذاشته و نمك و زردچوبه و ۲ قاشق روغن زيتون اضافه كنيد و صبر كنيد تا پخته شود و بعد از تبخير شدن آب اسفناج ،حرارت را خاموش كنيد و پياز داغ را اضافه كنيد .

ـ مرغ را با يك عدد پياز و نمك و فلفل و زردچوبه پخته وپس از پخته شدن آب مرغ را به خورد گوشت داده تا خوشمزه شود و سپس گوشت را ريش ريش و از هم باز كنيد .

ـ در صورت استفاده از آلو ،آنرا خوب بشوييد و هسته را در آورده و با استفاده از كمي آب آنرا بجوشانيد تا نرم شود و چنانچه از برگه قيسي استفاده مي كنيد برگه ها را در آب خيسانده تا كمي نرم شود و خوب شسته تا عاري ازشن شود چون بعضي از برگه ها در سطح شان شن ريزه وجود دارد .

ـ برنج را به سبك كته روي حرارت گذاشته روغن زيتون اضافه كنيد و صبر كرده تا آبش تبخير شود يا برنج را آبكش كرده بعد زرده تخم مرغ و ماست و زعفران را با هم زده و يك الي دو قاشق روغن حيواني و برنج را به آن اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد.

ـ كف قابلمه را چرب كرده و نيمي از برنج را در آن ريخته و با پشت قاشق سطح آنرا صاف كنيد بعد به ترتيب يك لايه اسفناج و يك لايه مرغ و يك لايه آلو بچينيد و با پشت قاشق صاف كنيد و در آخر يك لايه ديگر از برنج و دو باره با پشت قاشق صاف كنيد و درب قابلمه را گذاشته با استفاده از شعله پخش كن و حرارت كم برنج را به مدت سه ربع ساعت الي ۵۰ دقيقه دم بيندازيد با نگاه كردن به حاشيه برنج در قابلمه ميتوانيد رنگ ته چين را ببينيد و زمان مناسب براي كشيدن در ديس را انتخاب كنيد .

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد