اين دستور غذايي خوشمزه نه تنها باعث بهبود سلامتي شما مي شود بلكه به مرطوب نگه داشتن پوست و زيباتر شدن آن نيز كمك مي كنند. توصيه مي كنيم حتما آن را آماده كنيد چون خيلي هم آسان است !
يك روش خوشمزه براي محافظت از پوست با ارزشتان – بدون احساس گناه!
افرادي كه در مناطق سردسير زندگي مي كنند و زمستان هاي برفي طولاني مدتي دارند بايد بدانند كه برف لايه هايي از پوشش مرطوب سطح پوست را از بين مي برد. پس چه كار بايد كرد؟ شكلات. براي اينكه كاكائوي طبيعي و شكلات تلخ نه تنها باعث بهبود حال شما مي شوند بلكه به مرطوب نگه داشتن پوست و زيباتر شدن آن نيز كمك مي كنند.
چرا شكلات براي پوست مفيد است؟
فلاوانولس ماده اي است كه بطور طبيعي در دانه هاي كاكائو وجود دارد و به گردش خون و گشاد شدن عروق كمك مي كند. اين فرايند باعث مي شود كه مواد غذايي در بين اعضاي مختلف بدن از جمله پوست راحت تر پخش شود. مطالعه اي كه در ماه ژوئن 2006 انجام گرفته بود به اين نتيجه رسيد كه فلاوانولس موجود در كاكائو از تخريب پوست در برابر تابش اشعه ماورابنفش خورشيد جلوگيري و جريان خون را به سمت پوست هدايت كرده ، پوست را ضخيم تر و مستحكم تر مي كند. بعلاوه مانع از دست رفتن رطوبت پوست شده و نماي ظاهري آن را بهبود مي بخشد. علاوه بر موارد ذكر شده، از كره كاكائو براي تهيه محصولات آرايشي مرطوب كننده و زيبايي نيز استفاده مي كنند.
چيا و شكلات
فوايد زيادي در خوردن دانه چيا وجود دارد. دانه هاي چيا سرشار از فيبر هستند كه نقش مهمي را در هضم غذا برعهده دارد. همچنين باعث كاهش ابتلا به بيماريهاي قلبي مي شوند. وقتي كه همراه با شكلات مصرف شوند، تبديل به يك بسته غذايي منحصر بفرد سرشار از اسيد چرب امگا3، آنتي اكسيدان ها ، پروتئين ، كلسيم ، منيزيم و آهن مي شود.
دستور تهيه شكلات تلخ تخته اي
اين دستور تهيه خوشمزه به چند كاسه ، ظرف سس ، كف گير يا كاردك ، ورقه هاي شيريني پزي ، ورقه كاغذي و كمي قدرت نياز دارد.
مواد لازم:
300 گرم شكلات تلخ 70%
2 قاشق چايخوري پودر نسكافه فوري
نصف فنجان گردوي خرد شده
نصف فنجان پسته خرد شده
نصف فنجان بادام خرد شده
1 قاشق غذاخوري دانه چيا
طرز تهيه:
شكلات و نسكافه را با هم مخلوط كنيد، روي حرارت قرار دهيد تا 4/3 شكلات آب شود. سپس از روي حرارت برداشته و هم بزنيد تا يك دست شود. دانه چيا و گردو و پسته را داخل آن ريخته و هم بزنيد مخلوط را روي يك كاغذ خوراكي ريخته و بطور يكنواخت پخش كنيد سپس آنرا به مدت 30 دقيقه در يك جاي خنك قرار دهيد تا كاملا ببندد. بعد از سفت شدن آنرا تكه تكه كرده و سرو كنيد.