آشنايي با روش تهيه شيريني ماكارون نعنايي با شكلات سفيد

۲۹۱ بازديد

اين شيريني سبز را براي فصل سبز سال تهيه كنيد.

• تعداد: 36 عدد

• زمان تهيه: 40 دقيقه

• زمان خنك شدن: 30 دقيقه

• زمان پخت: 7 دقيقه

مواد لازم:

• مخلوط شكلات سفيد و ماسكارپونه*

• كره آب شده: نصف پيمانه

• شكر: يك پيمانه

• جوش‌شيرين: نصف قاشق چاي‌خوري

• نمك: يك چهارم قاشق چاي‌خوري

•تخم‌مرغ درشت: يك عدد

• چايخوري وانيل: يك قاشق

• عصاره نعنا: نصف قاشق چاي‌خوري

• آرد كامل: دو پيمانه

• شير: نصف پيمانه

• رنگ غذاي سبز

• آب‌نبات نعنايي خرد شده

طرز تهيه:

1. ابتدا، مخلوط پنير ماسكارپونه و شكلات سفيد كه در ادامه توضيح داده‌ايم را درست كنيد و كنار بگذاريد.

2. سپس، در يك كاسه بزرگ، كره را با هم‌زن برقي با سرعت متوسط به مدت 30 ثانيه هم بزنيد. شكر، جوش‌شيرين و نمك را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. تخم‌مرغ، وانيل و عصاره نعنا را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. به تدريج آرد و شير را اضافه كنيد و دايم مخلوط كنيد تا مواد يكدست شوند. رنگ غذا را به اندازه دلخواه بيفزاييد و خمير را ورز دهيد. براي داشتن نتيجه بهتر، خمير را در يك كيسه به مدت يك تا دو ساعت در يخچال قرار دهيد.

3. فر را با دماي 375 درجه فارنهايت روشن كنيد. يك لايه كاغذ روغني كف سيني فر قرار دهيد. خمير را با قاشق در فاصله‌هاي 5 سانتي‌متري درون سيني بريزيد. يك قاشق چايخوري از خمير براي هر تكه كافي است. آنها را 7 تا 8 دقيقه در فر بپزيد. چند دقيقه آنها را كنار بگذاريد تا خنك شوند.

4. سپس يك طرف قطره‌ها را با مخلوط ماسكارپونه پر كنيد، يك لايه ديگر از شيريني روي آن بگذاريد. در صورت تمايل مي توانيد داخل ماكارون ها آب‌نبات نعنايي خرد شده نيز بريزيد.

شيريني ماكارون نعنايي با شكلات سفيد

مخلوط شكلات سفيد و ماسكارپونه*

مواد لازم:

• شكلات سفيد: 85 گرم

•خامه فرم گرفته: يك چهارم پيمانه

• پنير ماسكارپونه يا پنير خامه‌اي: نصف پيمانه

• كره آب شده: يك چهارم پيمانه

• وانيل: نصف قاشق چاي‌خوري

• پودر قند: 4 پيمانه

طرز تهيه:

1. در يك قابلمه كوچك، شكلات سفيد و خامه فرم گرفته را با يكديگر مخلوط كنيد.آنها را روي حرارت ملايم هم بزنيد تا آب شوند. سپس از روي حرارت برداريد و به مدت 15 دقيقه كنار بگذاريد تا خنك شوند.

2. در يك كاسه بزرگ، پنير ماسكارپونه و كره را با يكديگر مخلوط كنيد. آنها را با هم‌زن برقي با سرعت ملايم هم بزنيد تا نرم شوند. وانيل را اضافه كنيد. به تدريج پودر قند را بيفزاييد و خوب هم بزنيد. سپس مخلوط شكلات سفيد خنك شده را اضافه كنيد. آنها را 30 دقيقه كنار بگذاريد تا خنك شوند و سپس درون ماكارون‌ها قرار دهيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد