پنجشنبه ۱۰ دی ۹۴ | ۱۵:۱۳ ۱۹۵ بازديد
سويا را براي چند ساعت در آب خيس كنيد و سپس در تنظيف بريزيد تا آب آن كاملاً گرفته شود در ظرف مناسب پياز را رنده كنيد و سيب زميني، جعفري و گشنيز را اضافه كنيد.
مواد لازم:
سوياي ريز: ۴۰۰ گرم
سيب زميني آب پز شده: ۶۰۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
جعفري خرد شده: ۱۰۰ گرم
گشنيز: ۳۰ گرم
پودر سير: در صورت دلخواه
آرد سوخاري: به ميزان لازم
پياز: ۱ عدد
روغن و ادويه: به مقدار لازم
طرز تهيه:
سويا را براي چند ساعت در آب خيس كنيد و سپس در تنظيف بريزيد تا آب آن كاملاً گرفته شود در ظرف مناسب پياز را رنده كنيد و سيب زميني، جعفري و گشنيز را اضافه كنيد. سپس تخم مرغ، ادويه و آرد سوخاري را به مواد بيفزاييد و خوب هم بزنيد.
طوري كه مواد كاملاً با هم مخلوط و يكدست شود.(در صورت نياز مي توان سويا را همراه سيب زميني و پياز چرخ كرد و آب اضافه آن را جدا كرد.) سپس در تابه اي مناسب روغن را داغ كنيد و از مخلوط مواد برداريد و به صورت گلوله دربياوريد و در آرد سوخاري بغلتانيد دو طرف آن را داخل تابه سرخ كنيد.