كتلت سويا و جعفري

آموزش آشپز رايگان

كتلت سويا و جعفري

۱۹۵ بازديد

كتلت سويا و جعفري

سويا را براي چند ساعت در آب خيس كنيد و سپس در تنظيف بريزيد تا آب آن كاملاً گرفته شود در ظرف مناسب پياز را رنده كنيد و سيب زميني، جعفري و گشنيز را اضافه كنيد.

مواد لازم:

سوياي ريز: ۴۰۰ گرم

سيب زميني آب پز شده: ۶۰۰ گرم

تخم مرغ: ۳ عدد

جعفري خرد شده: ۱۰۰ گرم

گشنيز: ۳۰ گرم

پودر سير: در صورت دلخواه

آرد سوخاري: به ميزان لازم

پياز: ۱ عدد

روغن و ادويه: به مقدار لازم

طرز تهيه:

سويا را براي چند ساعت در آب خيس كنيد و سپس در تنظيف بريزيد تا آب آن كاملاً گرفته شود در ظرف مناسب پياز را رنده كنيد و سيب زميني، جعفري و گشنيز را اضافه كنيد. سپس تخم مرغ، ادويه و آرد سوخاري را به مواد بيفزاييد و خوب هم بزنيد.

طوري كه مواد كاملاً با هم مخلوط و يكدست شود.(در صورت نياز مي توان سويا را همراه سيب زميني و پياز چرخ كرد و آب اضافه آن را جدا كرد.) سپس در تابه اي مناسب روغن را داغ كنيد و از مخلوط مواد برداريد و به صورت گلوله دربياوريد و در آرد سوخاري بغلتانيد دو طرف آن را داخل تابه سرخ كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد