طرز تهيه كته در پلوپز

آموزش آشپز رايگان

طرز تهيه كته در پلوپز

۲,۱۲۸ بازديد

نحوه پخت كته, طرز پخت كته در پلوپز

آموزش طرز تهيه كته در پلوپز


مواد لازم جهت طرز تهيه كته در پلوپز:

برنج ۳ پيمانه پلوپز
آب ۴ پيمانه پلوپز
نمك به ميزان لازم
روغن مخصوص پخت يا روغن زيتون ۲ الي ۳ قاشق غذا خوري


طرز تهيه كته در پلوپز:
هر پيمانه پلوپز برنج معمولاْ براي يك نفر كافيست . موقع شستن برنج آن را زياد چنگ نزنيد و به آرامي آن را دو سه بار بشوييد و آب روي آن را خالي كنيد و بعد هر چند پيمانه برنج كه خيس مي كنيد بايستي به همان تعداد به اضافه يك ليوان آب بريزيد ( به ازاي ۴ پيمانه برنج ۵ پيمانه آب و يا به ازاي ۵ پيمانه برنج ۶ پيمانه آب ) گرم يا ولرم بودن آب زياد مهم نيست و روي آن نمك بريزيد و بگذاريد خيس بخورد برنج هاي ايراني نوع مرغوب زمان بيشتري براي خيس خوردن لازم دارند ولي برنج هاي خارجي مدت كمتري هم ميتوان آنرا خيس كرد .

بعد از خيس خوردن برنج را در پلوپز بريزد و روغن اضافه كنيد و پلوپز را به برق بزنيد در پلوپز را هم بگذاريد و ديگر به هيچ كاري نياز ندارد اما اگر مي خواهيد برنج شما بهتر عمل بيايد يكي دو بار وقتي آب برنج جوش آمد به آرامي با قاشق چوبي بهم بزنيد دقت كنيد اگر زياد به هم بزنيد ممكن است كته له شود.

بنا بر نوع برنج معمولاْ بعضي براي پخت به آب بيشتري نياز دارند و بعضي كمتر ، وقتي براي اولين بار از يك كيسه برنج برنجي را پخت ميكنيد چنانچه كته از آب در آمده نرم بود بار بعد از ميزان آب آن كم كنيد .

برنج هاي دانه بلند خارجي كه اخيراً به بازار آمده به مقدار بيشتري آب نياز دارد و هيچ وقت هم وا نمي رود وخيال كدبانوهاي عزيز را هم راحت كرده است .

براي تهيه ته ديگي غير از برنج ميتوانيد وقتي آب برنج جمع شد برنج را در ظرفي خالي كنيد و ظرف آن را بشوييد تا لعاب برنج باقي مانده در ظرف شسته شود و بعد روغن ريخته و از نان يا سيب زميني و يا ... براي ته ديگ استفاده و برنج را با كفگير روي آن بريزيد و دور آنرا هم جمع كنيد تا به ديواره ظرف نچسبد.

طرز تهيه كته در پلوپز

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد